Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik kimdir? Aslen nereli yaşı kaç?

MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik kimdir? 1965 yılında Kars'da dünyaya gelen Çetin Nazik aslen nereli ve kaç yaşındadır? Tarım Kredi Kooperatifinin, Susuz ve Boğazköy ilçelerinde görev yaptığı yıllarda, teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’incisi olarak Kars Merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğüne atanan Çetin Nazik biyografisi...

Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik kimdir? Aslen nereli yaşı kaç?
Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik kimdir? Aslen nereli yaşı kaç?
GİRİŞ 27.03.2019 10:07 GÜNCELLEME 27.03.2019 10:52

Çetin Nazik4 Eylül 1965 yılında Kars'da dünyaya geldi. 4 çocuk sahibi bir aile babasıdır. 

 

MHP'den 2019 Yerel Seçimlerinde Kars Belediye Başkan adayı olan Nazik, 1996 – 2006 yılları arasında Kars’ta 400 civarı ilk toplu konut projesini başlattı. Tarım Kredi Kooperatifinin, Susuz ve Boğazköy ilçelerinde görev yaptığı yıllarda, teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’incisi olarak Kars Merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğüne atandı. 

Aynı yıllarda Kars PTT Spor kulübü başkanlığını yaptı ve kulübü, bölge şampiyonluğuna taşıdı. Samsun bölge birliğinde 2 yıl daha görevini yürütmesinin ardından görevinden istifa etti. 

 

Çetin Nazik, günümüzde eğitim kurumlarının yanı sıra, ham madde üretim fabrikasına ve uluslararası bir iletişim ağı firmasına sahiptir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!