Beyoğlu kırmızı beyaza boyanacak

Beyoğlu bugün dev bir bayrakla kırmızı beyaza boyanacak. Cumhur İttifakı üyeleri yüzlerce metre uzunluğundaki ayyıldızlı bayrakla yürüyecek.

Beyoğlu kırmızı beyaza boyanacak
Beyoğlu kırmızı beyaza boyanacak
GİRİŞ 29.03.2019 15:23 GÜNCELLEME 29.03.2019 15:26

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız uzun yıllar yaşadığı, siyasete başladığı Beyoğlu hakkında konuştu, “Beyoğlu’na hizmet borcumuz var” dedi. Yıldız, “İstanbul’da Binali, Beyoğlu’nda Haydar Ali” diyerek seçmenlerden destek istedi.

 

 

Yaklaşık 90 gündür Beyoğlu’na mahalle mahalle, sokak sokak gezen, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayan Haydar Ali Yıldız Beyoğlu’na olan sevdasını anlattı. Yıldız, “Beyoğlulu hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bir evlatları, bir kardeşleri olarak bağırlarına bastılar. Gittiğimiz her sokakta, her mahallede bize muhabbetlerini, itimatlarını, güvenlerini ifade ettiler. Allah bizi o güvene, o muhabbete layık eylesin. Bizim Beyoğlu’na bir hizmet borcumuz var. İlçe Başkanı olarak siyasete Beyoğlu’nda başladım daha sonra İl Başkan Vekili oldum, milletvekili oldum. Hep Beyoğlu’ndaydım, iş yerim, ailem hep Kasımpaşa, Beyoğlu’ndaydı. Milletvekilliğinden ve Cumhurbaşkanımızın başdanışmanlığından sonra tekrar Cumhurbaşkanımız bizi hemşehrilerimize hizmet etmekle görevlendirdi. Beyoğlu’muzla güzel bir hukukumuz var, Beyoğlu’na inanıyorum ve güveniyorum” diye konuştu.

HERKES SANDIĞA

 

 

Aynı zamanda avukat olan Yıldız, seçme hakkının anayasal bir hak olduğunu ifade etti, vatandaşları sandığa davet etti ve Cumhur İttifakı için destek istedi. Yıldız sözlerini, “İstanbul’da Binali, Beyoğlu’nda Haydar Ali” diyerek noktaladı.

BEYOĞLU KIRMIZI BEYAZA BOYANACAK

Beyoğlu görsel bir şölene ev sahipliği yapacak, Cumhur İttifakı üyeleri dev bir bayrakla Okmeydanı’ndan Kasımpaşa’ya kadar yürüyecek. Yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ve birbirinden değerli milletvekilleri de katılacak. Yürüyüşün sona erdiği Kızılay Meydanı’nda AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Haydar Ali Yıldız miting yapacak. Mitingin ardından sanatçı Ali Kınık, sahne alacak.

Beyoğlu halkının yürüyüşe ve miting geniş çapta katılım göstermesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek