Esenler'de 'mangal' için oylama yapılacak

İstanbul Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde mangal yapılıp yapılmasına karar vermek üzere oylama yapılacak.

Esenler'de 'mangal' için oylama yapılacak
Esenler'de 'mangal' için oylama yapılacak
GİRİŞ 06.04.2019 10:54 GÜNCELLEME 06.04.2019 11:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Esenler Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılan Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde mangal yapılıp yapılmamasına ziyaretçilerin oylaması ile karar verileceği belirtildi.

 

 

Oylama, 15 Temmuz Millet Bahçesi girişine konulacak bir sandıkla, 6, 7, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde saat 10.00 — 18.00 arasında gerçekleşecek, 18 yaşından büyük tüm ziyaretçiler oylamaya katılabilecek.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

 

 

"15 Temmuz Millet Bahçesi havaların ısınması ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle hafta sonları sadece Esenler değil, çevre ilçelerden de gelen vatandaşlarla tıklım tıklım dolan 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne gösterilen ilgi, ilginç bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi. Millet bahçesinin müdavimlerinden bazıları burada mangal yapılmasına karşı çıkarken bazıları da şu anda devam eden mangal yapma uygulamasının devam etmesini istiyor. Bu konuda belediyeye gelen talepleri değerlendiren Esenler Belediyesi de katılımcı belediyecilik anlayışından hareketle, daha önce birçok projenin uygulanıp uygulanmamasında olduğu gibi kararı yine halkın vermesini istedi."

YORUMLAR 15
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz parkının etrafında ev mi varki çamaşırlar koktu diyorlar.. istanbulda yaşayan insanlar piknik için ne yapacak sokaktamı yapsın bencede kesinlikle yapan yapsın.. Eğer uygunsa başka bir alanda ayrı bir bölümde olabilir..
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu kültürsüzlüğü o kadar kalabalık yerde mangal mı yapılır. Köyünüzde,tarlanızda ,uzak bahçenizde yapın. Her şeyde Evropa ,evropa dersiniz söz konusu boğazınız olunca tam bir bağnazlık. Gidin bakın Avrupaya böyle bir sprumsuzca yeme lçme şekli var mı.
    Cevapla
  • Eci 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok karşı çıkan varmış
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Evinde piknik sepetini hazırlar, gelir millet bahçasinde açar sevdiklerinle oturur yersin. Bunun dışında binlerce insanın geleceği bir sosyal mekanda yüzlerce mangal yakılmasının ortaya çıkaracağı çevresel kirliğliğin dışında güvenlik riskleri de bulunmaktadır.
    Cevapla
  • eray akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    Dışarda mangal yapmak haramdır.Yediğin lokmaya şeytan işi karıştığı için yarın öbr gün başına kötü şeyler gelir . İslam dininde yediğim şey yabancı birinin gözleri önünde oluyorsa,karşı tarafın nefsi senden öbür dünyada şikayetçi olacaktır.Alan var alamayan ver.Bunun hesabı yapılmalıdır. Ayrıca islam dini görgüsüzlüğü reddeder.Görmemişlik yapıp toplumda bu pis huyları terk etmezsek,bir gün ola başa kötü şeyler gelir.Zaten görüyoruz. Ayrıca cevreyi kirletiyorlar.Kemik artıkları sinek te yapıyor.Yine o koku dışarda hoş olmuyor. Zaten gerçek müslüman böyle abuk subuk şeylerle uğraşmaz.Gider evinde adam gibi yemeğini yer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler