Nişanlısı yüzünü tanınmaz hale getirdi!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ayrıldığı nişanlısı Ozan Çeltik'in yüzüne asit benzeri sıvı atarak ağır yaralanmasına neden olduğu Berfin Özek'e(19) yapılacak ameliyatların masrafının karşılanmasına katkı verebilmek için İskenderun Kadın Platformu, 'Berfin'in yarım kalan gülüşü solmasın' adlı yardım kampanyası düzenledi.

Nişanlısı yüzünü tanınmaz hale getirdi!
Nişanlısı yüzünü tanınmaz hale getirdi!
GİRİŞ 29.04.2019 18:20 GÜNCELLEME 29.04.2019 18:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 15 Ocak'ta İskenderun'a bağlı Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta meydana geldi. Dershaneden çıkıp evine doğru giden Berfin Özek'in yolu iddiaya göre eski nişanlısı Ozan Çeltik tarafından kesildi. Çeltik, Özek'in yüzüne asit benzeri bir sıvı atıp, kaçtı. Yaralanan Berfin Özek, çağırılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzünde yanıklar oluşan genç kız, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin Özek'e saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla yakalanan ayrıldığı nişanlısı Ozan Çeltik, tutuklandı. 

Gördüğü uzun tedavinin ardından taburcu olan ancak yüzünde ağır yanık izleri kalan Berfin Özek için İskenderun Cemevi'nde gerçekleştirilen yardım amaçlı etkinliğine Berfin Özek, ailesi, avukatı Mehtap Sert, Cemevi Başkanı İbrahim Ayaz, Kadın Platformu üyeleri ve çok sayıda arkadaşı katıldı.

'AMELİYAT İÇİN MADDİ YARDIMA İHTİYACI VAR'

Etkinlikte konuşan İskenderun Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Fatoş Çınar, Berfin Özek'in ailesinin yapılacak ameliyatları karşılayacak gücünün olmadığını söyledi. Bu nedenle yardım kampanyası başlattıklarını belirten Çınar şöyle konuştu:

"Berfin'in bir dizi ameliyat geçirmesi gerekiyor. İstanbul da ilk doktor görüşmesinden döndü. Bu ameliyatlar için gereken parayı bir an önce toparlamamız lazım. Berfin'imizi koruyamadık ama onun yeniden hayal kurmasına kocaman gülümsemesine hep birlikte yardım edebiliriz. Maddi imkânı olmayan ailenin, Berfin'in ameliyat ücretlerini karşılayamayacağını ilk günden beri yanlarında olduğumuz için biliyoruz. Buradan herkese sesleniyoruz. Berfin'imizin gülüşü solmasın. Berfin'e yardım edin."

YORUMLAR 8
  • ay6 4 yıl önce Şikayet Et
    yapanında aynı şekilde başından aşağı asit dökmek lazım aynı acıyı yaşamalı ve 6 ay sonrada idam etmeli
    Cevapla
  • Reis cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal bir insan bunu asla yapmaz istese de yapamaz... Kızlarımız arkadaş seçerken neresine bakıyorlar nesine aldanıyorlar anlamak zor yani... ARKADAŞ SEÇİMİNE DİKKAT...
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kızlarda nerde serseri nerde it onla arkadaş oluyor efendi temiz adamı beğenmiyolar bu zamanda
    Cevapla
  • bozeren 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun. böylesi adiliklere kısas uygulanmasını hukuk sistemimizden talep ediyorum. başka türlü ceza caydırıcı olmaz çünkü. bir de, yapılacak tüm ameliyatların suçlu kişi tarafından tazmin edilmesi gerekiyor. gerekirse malından mirasından karşılanarak!
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorla guzellık olmaz 1 gıder 1 gelır bu guzellıgı yok etmek kımsenın haddı degıl
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler