İstanbul'da MİT ve polisten ortak operasyon!

İstanbul'da MİT ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla İsveç'te terör örgütü PKK adına faaliyetler yürüttüğü belirlenen bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da MİT ve polisten ortak operasyon!
İstanbul'da MİT ve polisten ortak operasyon!
GİRİŞ 01.05.2019 09:02 GÜNCELLEME 01.05.2019 09:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsveç'te PKK/KCK terör örgütünün amaçları doğrultusunda faaliyet gösterdiği kaydedilen Mehmet Halit Azizoğlu'nun İstanbul'da olduğu bilgisi üzerine MİT İstanbul Bölge Başkanlığı ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ortak bir çalışma yürüttü. Kartal'da bir adrese düzenlenen operasyonda Azizoğlu yakalanarak gözaltına alındı. Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ki sorgulaması tamamlanan Mehmet Halit Azizoğlu sevkedildiği adliyede tutuklandı.
 

 

 

YORUMLAR 12
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ve diğer ülkelerde pkk' ya hizmet eden kişilerin resmini yada video' sunu çekip Türk istihbaratına göndermeyi tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim tezim şu! Türkiye çok büyük bir savaşın içerisine sokulmak için 1960 'tan beri planlar yapıldı. Zalimlerin bu planlardan döneceğine inanmıyorum. Bu yüzden büyük savaş başlamadan biz büyük savaşı başlatmamız gerek. Yani demem o ki devlete millete ihanet edenleri bir gecede imha etmemiz gerek. Çünkü biz içimizde birbirimiz ile uğraşmamız ve hainleri beslememiz zalimlere umut destek veriyor. Korku salmakta savaş hilesi taktiğidir. Acırsan acınacak hale getirirler.
    Cevapla
  • gizli 4 yıl önce Şikayet Et
    darisi bu sene gelecek olan pkk ve fetöcü tatilcilere.
    Cevapla
  • Doruklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sizlerden. sayın Soylu konuşmasında bunu kastediyordu. hainler Türkiye'ye gitmeyin tutuklanirsiniz diye turistlerin gelmemesi icin algı olusturmuslardi. cümle alem görsün bu olayı ki ibret olsun.
    Cevapla
  • Ozan elazığ 4 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklamayın yerer artık idam edin yahu bıktık nıye beslıyorsunuz ne gerek var bu nafayla bu iş bıtmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi