Ünlü iş adamı ve eşi rehin alınarak evleri soyuldu

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, maskeli 3 kişi tarafından rehin alındıktan sonra soyuldu.

GİRİŞ 19.05.2019 03:34 GÜNCELLEME 19.05.2019 09:28
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

ESKİŞEHİR’de, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, evlerine giren maskeli ve silahlı 3 soyguncu tarafından elleri ve ayakları bağlanarak soyuldu.

Olay, gece saatlerinde Eskişehir-Kütahya karayolu üzerinde bulunan Sarar Şirketler Grubu’na ait fabrika bölgesinde meydana geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar’ın fabrika bölgesinde bulunan konutlarına giren maskeli ve silahlı üç kişi, Sarar çiftini rehin aldı. Elleri ve ayakları bağlanan çift bir süre darbedildikten sonra evlerindeki kasa açılarak içerisindeki ziynet eşyaları ile yüksek miktarda olduğu öğrenilen dövizleri çalındı. Maskeli soygunlar olay yerinden kaçarken, ihbarla gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin giriş-çıkışlarında soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

'YABANCI DİLDE KONUŞUYORLARDI'

 

 

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar’ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Sarar çifti ilk verdiği ifadesinde üç maskeli soyguncunun Bulgarca ya da ona benzer bir dilde konuştuklarını söyledi. Polis ekiplerinin soyguncuları yakalama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 37
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Soygun moygun yok. Alenen sigorta primini misliyle geri alma operasyonu diyeceğim fakat kul hakkına girmekten korkuyorum.
    Cevapla
  • ülkücü 4 yıl önce Şikayet Et
    mert kardeşime katılıyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Acı bir durum.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Elini kolunu sallayan cebine 50 Euro koyan Türkiye’ye geliyor ve bir daha gitmiyor! Vize yok pasaportu göster yap girişini ! Neden geldin, nerede kalkacaksın diye diye soran yok! Almanya’ya turist vizesi almaya çalışın bakalım . Adamı anasından doğduğuna pişman ediyorlar! Türkiye kaçak insanlarla doldu taşıyor! Afganı, Türki Cumhuriyetlerden, Ermenistan’dan, Irak, İran vs..
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gürcü veya Ermenî çetelerdir.
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    yok yok,hınçak ve taşnak çeteleridir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!