İstanbul'da büyük operasyon: 176 askere gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 176 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 09.07.2019 07:36 GÜNCELLEME 09.07.2019 09:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

 FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) gizli yapılanmasına yönelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 100'ü Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 33'ü Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 37'si Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve 6'sı Sahil Güvenlik Komutanlığına mensup tamamı muvazzaf toplam 176 askeri personel hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

Şüphelilerin yakalanmaları ve gözaltına alınmaları işlemlerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince müştereken devam ediyor.

YORUMLAR 26
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok vardır yakalanmayan sanki biraz hızı kesildi aramaların.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ne bitmez tükenmez VATAN HAİNİ VARMIŞ..yalakcılarınıda daha saymıyoruz
    Cevapla
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman vermeyin. Bunların ne kadar zalim, ne kadar alçak olduğunu çok iyi bilirim. Zerre kadar acımaları, merhametleri yoktur. Zerrece adalet ve hakkaniyet anlayışları yoktur. Onlar Allahın dediklerine değil Fetullahın dediklerine inanırlar. Allah devletimizi - milletimizi İslam ümmedini bu şeytanların şerronden korusun.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu süreç kontrolü bir şekilde yğrütülmülyor suçu olmayanları sırf yurduna gitti yada evinde kaldı diye suçlu ilan etmek son derece vahim bir durum , fetö köpeğinin eline koz vermekten başka birşey değildir , insanlar suçlu ise suçunu çekmeli ,darbe sonrası ve darbe öncesi diye yargılanmalı , 10 yıl önce yurtlarında kaldı diye moobing uygulamanın bir anlamı yok ...savcılar özelikle dikkatli davranmalı ...bazıları showmenlik peşinde.
    Cevapla
  • kemal54 4 yıl önce Şikayet Et
    Bitmedi gittiler be!... Rabbim, en kısa zamanda bunlardan Ülkemizi, vatanımız kurtar. AMİN AMİN AMİN.. Aralarında masum olan varsa, onlara da nedamet ihsan eyle ve kurtar inş. Amin Amin Amin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor