'Siz gemiye binmişsiniz ama vefanız çoktan karaya oturmuş...'

Haber 7 yazarı Esra Elönü, AK Parti'den ayrılıp yeni parti kurma hazırlığında olan isimlere yönelik vefa duygusunu hatırlatıp Erdoğan'ı bu yolda yalnız bıraktıklarını zannedenleri yerden yere vuran bir yazı kaleme aldı.

'Siz gemiye binmişsiniz ama vefanız çoktan karaya oturmuş...'
'Siz gemiye binmişsiniz ama vefanız çoktan karaya oturmuş...'
GİRİŞ 09.07.2019 13:48 GÜNCELLEME 09.07.2019 14:07
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Denize kaçar gibi kalplerine sığındığınız akşam serinliği dostlarınız var mı? Şu zamanda en çok arananlar onlar. Kimin aradığısın, kimin kalbinde cevapsız çağrısın bir bir ortaya çıkıyor.

 

 

Bu kadar artistik pozlar vererek gidenlerin, fotojenik çöküşünü de gördük.

Dalı kırıldı diye ağacı yok sayan adamlar gittiğiniz yerde yaprak kıpırdatamazsınız.

 

 

O şimdi ovuşturduğunuz ellerinizden ilk tutan ele muhteris olanın ayak altı olduklarını görüşümüz ilk değil.

Yahu geçmişe şaşı bakıyorsunuz anladım. Kendini 2 gören insandan, hatasını anlayan 1 adam çıkmaz.

Siz Gemiye binmişsiniz ama vefanız çoktan karaya oturmuş..

Siz varmışsınız ama denizde dalga, havada bulut kollamışsınız.

Göreceğiz..

Biz buradayız Güzel Baba, Muhteşem dede, Eşine yar Halkına Diyar,..

Rabbim,  Sen kalbine ve alnına kefil olduğumuz bu güzel insanı  ihanetin kurağından rahmetinin bereketiyle arındır!
 Sen onun sırtındaki ok yarasını aramızda paylaştır, onu çilesine de müjdesine de sadık Ebubekir yüzlü dostlarla karşılaştır. Onu uğradığı iftiraların yalnızı değil, göreceği zaferin kalabalığı kıl!

"Bunlar" bir mazlumun hırkasını köpek dişlerinin arasında kanatmak istediler! "Bunlar" bir yetimin kursağına ekmek müjdesi olan bu adamı taşlamak istediler! "Bunlar" bir öksüzün omzunda anne ninnisi olan bu adamı devirmek istediler! "Bunlar" Esma'sına ağlayan bir babanın gözyaşını vurmak istediler!

"Bunlar" senin adını söylerken gürleyen bir ırmağı kurutmak istediler! "Bunlar"senden gelecek olanın sakini zalimden gelecek olanın yiğidi bu adamın cesaretini kırmak istediler! " Bunlar" vicdanın acemisi, zalimliğin ustası , fitne hamalı "bunlar" !!! Suçu sadece sana ettiği secde olan bu adamın kıyamını susturmak istediler! 

"O" senin yarattığın sabra vicdana ihanet etmedi bekledi! Şahidiz. "O" hasta yatağında ona dua edenlere amin demeyi ertelemedi, ne alında ter kuruttu ne de vefayı unuttu! Şahidiz. "O" Sadece affına sığındığımız  senden korkarak, ve öfkesi putu olmuşlara bir İbrahim ahı dağıtarak yürüyen adam! Şahidiz.  

Rabbim!  Yalnızlığı gür adamların kalabalığı olmak için sesimiz alnımızdan önce gitsin secdeye. Bizi Karıncayı bile incitmeyen sözlerin sarrafı bu adama duacı kıl! 
Bize Kendimiz için istediğimiz rahmet rüzgarını başkalarının dallarına da değsin diye çaresizliğe üfleyen gam ortakları olduğumuzu hatırlat!  Bize bütün bu vicdan eşkiyalarından, leheb sağanığından, kardeş kanından azad edecek bahar hicretini yaşat!  

Rabbim.. Şu zor günlerin vahasına bir zafer yağmuru yağdıracak olan sen.. Bu adamı, bu hakikat erini, yetimin baba kucağını, öksüzün ninnisini, zalimin korktuğunu, mazlumun sevdiğini zafersiz bırakma! 
Ona öyle bir zafer yaşat ki uğradığı iftiranın acısını  bozguna uğrayanların yüzlerini görünce unutsun! Amin..

Esra Elönü 
elonue@gmail.com 
Haber7 Twitter@elonue

YORUMLAR 101
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların kanında bozulmuş,bunlarda biraz vicdan olsaydı yol arkadaşını sırtından vurmaya kalkmazdı.ALLAH bizleri doğru yolundan gidenlerden eylesin.bü ülkenin önüne taş koyanları perişan eylesin
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey kardeşim dediği ve sizlere nice görevler verdiği adam yerine konmazken adam ettiği vefâsız fırsatçı kalleş yaratıklar sanmayın ki bir mesafe alacaksınız. Bir itibarınız vardı yerle yeksan olacak gönüllerde bir yer edinmiştiniz hem gönülden hemde gözden düşeceksiniz. İnşâAllah rezil ve rüsvay olacaksınız Allah sizin yüzünüzü kara çıkarsın..
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin.Amiin.Amiiin.sonuna kadar Reisin yanindayız.bizler makam mevkiye adam satanlardan olmadık şükür.
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yüzsüzler ya destek olun, yada araya girip pürüz yaratmayın, vatan hainliği yapmayın, bir tokatta halktan yiyip tarihin çöplüğüne gidersiniz
    Cevapla
  • Sıradan biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC razı olsun Esra kardesim yüreğine kalemine sağlık dava yol arkadaşına ihanet ancak bu kadar güzel ifade edilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!