Bakan Akar ve komutanlar Suriye sınırında!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) komuta kademesi ile Suriye sınırındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

GİRİŞ 18.07.2019 15:31 GÜNCELLEME 18.07.2019 15:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Hatay'

 

 

Hatay Havalimanı'nda Vali Rahmi Doğan, 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla ve diğer yetkililerce karşılanan Bakan Akar ve komutanlar, buradan sınır hattındaki birliklere geçti.

İnceleme ve denetlemelerde bulunan Bakan Akar, birlik komutanları ile bir araya geldi, faaliyetler hakkında komutanlardan bilgi aldı.

HATAY'A GİTTİ

Bakan Akar, beraberinde Gnkur. Bşk. Org. Güler ve Kuvvet Komutanları ile Suriye sınırındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hatay’a gitti.

 

 

YORUMLAR 4
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bide. Bu Suriye. Olayını. Bitirseler bizde rahtlasak
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi sayin bakanimiz hulusi akar ve diger kumutanlarimizi cok seviyorum. Allahim bozmasin masallah cok guzel harika bir uyum icinde calisiyorlar. Allahim milletimize devletimize ummetimize guc kuvvet birliktelik versin. Amin.
    Cevapla
  • Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamdesenalar olsun ELHAMDÜLİLLAH yüce mevlama bu devletimin aziz komutanlarını ve kahraman mehmetcigimizi koru ve muzaffer eyle inşallah amin amin amin
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide harekat ne zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı