Korkunç haber geldi: İstanbul'da yağmur can aldı!

İstanbul'da, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılarının ardından beklenen yağış başladı.Şiddetli yağış nedeniyle yollar su altında kaldı. Eminönü’nde trafik durma noktasına gelirken D-100’de yer yer ulaşımda aksamalar yaşandı. Unkapanı altgeçidinde bir kişinin cansız bedeni bulundu.

GİRİŞ 17.08.2019 15:01 GÜNCELLEME 17.08.2019 16:36
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Meteoroloji'nin yağış uyarılarının ardından öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

TÜM SEFERLER İPTAL

Tüm vapur seferleri yağmur nedeniyle gerçekleştirilemiyor. Bununla birlikte Sirkeci, Eminönü ve Bakırköy sahil yolu yağış nedeniyle su altında kaldı ve ulaşımda aksamalar yaşanıyor.Seferlerin yağmur sonrası yeniden başladığı duyuruldu.



KORKUNÇ HABER GELDİ

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Unkapanı altgeçidini su bastı. Ekiplerin su tahliye çalışmaları sırasında altgeçitten ceset çıktı.

 



TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI

Kabataş-Bağcılar tramvay seferi yağıştan dolayı oluşan su birikintileri nedeniyle yapılamıyor.

İstanbul'un bazı bölgelerine 1,5 saat içinde 113 kilogram yağmur düştüğü belirtildi.



Trafikte sürücüler yavaş ilerlerken hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar da yağmurdan korunmak için iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Uyarıları dikkate alıp hazırlıklı olan bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korundu.



ELEKTRİK DİREĞİNE YILDIRIM DÜŞTÜ

 

 

Avcılar, Sefaköy, Bahçelievler, Çatalca, Zeytinburnu, Sarıyer, Fatih, Esenyurt, Kadıköy, Üsküdar, Tuzla ve Pendik'te gök gürültülü şiddetli yağış etkili oluyor. 

Yağmurdan korunmak isteyenler, otobüs duraklarına, kapalı mekanlara ve köprü altlarına sığındı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde trafik yoğunluğu oluştu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Çatalca'da bir elektrik direğine yıldırım düştü.

D-100 Karayolu üzerinde su birikintileri oluşurken, vatandaşların bir bölümü araçlarını yol kenarına çekerek, yağmurun dinmesini bekledi.Hafta sonu dolayısıyla Sarıyer'de sahile ve ormanlık alanlara pikniğe giden vatandaşlar, yağmurdan olumsuz etkilendi.

 

 

ÇANAKKALE'DE DENİZ BOTLARI CADDELERDE

Çanakkale'de bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrası ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaşın dışarıya deniz botuyla çıkarak kürek çektiği görüldü.

Sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağış sonrası Biga Sanayi Sitesi'ndeki yollarda büyük su birikintileri oluştu. Durumu fark eden vatandaşlardan birisinin botunu alarak su birikintisi üzerinde kürek çekmeye başlaması renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşın su birikintisi üzerindeki botla yolculuğu bölgedeki bir arkadaşı tarafından görüntülendi.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, kuvvetli yağış konusunda uyarı yaptı.

Açıklamada, son radar verileri ve tahminlere göre, Avrupa Yakası'nda halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanağın bugün akşam saatlerine kadar Boğaz çevresi ve kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli olmasının beklendiği, bu nedenle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

YORUMLAR 78
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    burda şunuda belirteyim,konuyla alakası var çünki.... Unkapanı nın,bilhassa vatandaşın çoluk çocuk alışverişe ve kebab yemeye geldiği,ara sıra turistlerinde uğradığı Kadınlar Pazarı giriş yolarında,su bentlerinin yanında,alt geçidde yer edinmiş -BERDUŞ-tinerci tayfasını oradan kaldırmak lazımdır. öyle işlek,çoluk çocuk ve turistlerin kaynadığı bir yere yakışmıyor.üstelikde çoklar baya.
    Cevapla
  • SELAMET 4 yıl önce Şikayet Et
    EKREM ABEY ÇOK ÇALIŞTI İKİNCİ TATİLİNE ÇIKMIŞ TATİL YAPIYOR.... İSTANBULLU için beş yıl her şey çok güzel olacak... Hakkediyorlar çünkü....
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbula ilk defa yağmur yağıyor sanki! İmamoğlu hiç boşa afra tafra yapma! Yok biz yeni geldik filan aman haaa. Alt yapıya dikkat edip gerekli önlemleri almak yerine tatile çıktın. daha tatilden yeni döndün ama yıllık izine ayrıldın. Ayıp ayıp! Ama senin suçun yok sana oyu yine o istanbul verdi...
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imamoğlu ile herşey daha güzel olacak.istanbul seni düşünemiyorum .
    Cevapla
  • dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel olacak tı oldu da. kimin için imamoğlu için.imamoğlu bodrumda tatilde istanbul felakette.oh olsun istanbulluya diyeceğim dilim varmıyor.geçmiş olsun diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Yerel seçim; Panorama; Son durum