Kazada ölen babanın son paylaşımı yürek burktu

Konya'da 4 gün önce trafik kazasında bir yaşındaki oğlunu kaybeden Vedat Ceylan, cenaze dönüşünde trafik kazasında hayatını kaybetti. Ceylan'ın sosyal medyadan, "Yavrum hiç oralara gidesim yok. Ama babanı affet. En yakın zamanda baban yanında olacak" yazması dikkati çekti.

Kazada ölen babanın son paylaşımı yürek burktu
Kazada ölen babanın son paylaşımı yürek burktu
GİRİŞ 26.08.2019 16:49 GÜNCELLEME 26.08.2019 16:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konya'da bugün geçirdiği kazada hayatını kaybeden Şanlıurfalı babanın 4 gün önce trafik kazasında ölen oğlu için sosyal medyadaki son paylaşımı yürek burktu.

Konya'nın Ereğli ilçesinde yakıtı biten ve yoldan geçen kamyona halatla bağlanarak götürülen otomobile tırın çarpması sonucu 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kazadan dram çıktı.

Kazada ölen tarım işçisi Vedat Ceylan'ın (26) 4 gün önce Konya'daki başka bir trafik kazasında 1 yaşındaki oğlu Rohat Ceylan'ı kaybettiği öğrenildi.

Çocuğunun cenaze ve taziye işlemlerini gerçekleştirdiği memleketi Şanlıurfa'dan işine dönmek üzere Konya'ya doğru yola çıkan Ceylan, sosyal medya paylaşımında bulundu.

Ölen evladının fotoğrafına yer verdiği son paylaşımında Ceylan, "Yavrum hiç oralara gidesim yok. Ama babanı affet. En yakın zamanda baban yanında olacak. Rahatım." ifadelerini kullandı.

Ceylan, paylaşımından kısa bir süre sonra geçirdiği trafik kazasında beraberindeki 2 kişiyle hayatını kaybetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • ADALET 4 yıl önce Şikayet Et
    mekanları cennet olsun takdiri ilahi kurallara uymayışın sonuçları bunlar kamyonla binek araç çekersen olacağı bu tür kazalar.bir de her ölüme bir neden bulunacak yapacak bir şey yok
    Cevapla
  • ADIYAMANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim böyle acılari kimseye göstermesin inşallah, geçen sene 3 yaşindaki ablamin Kızınida trafik kazasinda kaybettik, böyle bir acının nasıl olduğunu bilirim...
    Cevapla
  • Ferudun06 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanlarını cennet eylesin.
    Cevapla
  • nemo 4 yıl önce Şikayet Et
    intahar olmasin?
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bilir ama oyle gorunuyor..Dogrusunu Allah bilir..Beraberinde 2 kisi daha gitmis olume Allah rahmet etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi