İçişleri duyurdu: Kava öldürüldü

İçişleri Bakanlığı'nın geçtiği son dakika haberine göre, İç güvenlik operasyonları kapsamında, Ağrı ili Patnos ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, terörden arananlarda 300 bin TL ödülle Gri Liste’de yer alan Kava kod adlı Sezer Işık'ın, silahı ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 11.09.2019 08:48 GÜNCELLEME 12.09.2019 09:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklaması şöyle:

 

 

"İç güvenlik operasyonları kapsamında, Ağrı ili Patnos ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, terörden arananlar listesinde 300 bin TL ödülle Gri Liste’de yer alan Kava kod adlı Sezer Işık, etkisiz hale getirilmiştir."

KAVA KOD ADLI SEZER IŞIK

300 BİN TL ÖDÜLLE ARANIYORDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada, iç güvenlik operasyonları kapsamında Ağrı'nın Patnos ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinde operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, "Terörden arananlarda 300 bin lira ödülle gri listede yer alan 'Kava' kod adlı Sezer Işık, operasyonda silahı ile etkisiz hale getirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

VAN'DA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ, 1 PKK'LI İSE TESLİM OLDU

Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda, 1 PKK'lı terörist öldürüldü, 1 PKK'lı terörist de sağ ele geçirildi. Bölgedeki tespit edilen sığınakta ise silah, mühimmat, el bombaları ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.



İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürpınar ilçesine bağlı kırsal Aşağıbeşparmak Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin olduğu istihbaratı üzerine bölgeye operasyon düzenledi.

VAN'DA ELE GEÇİRİLEN MÜHİMMATLAR...

Operasyonda çıkan çatışmada 1 PKK'lı terörist öldürüldü. 1 PKK terörist sağ olarak ele geçirilirken, bölgede tespit edilen sığınakta ise 4 el bombası,

SÖZDE SAVUR SORUMLUSU DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan dün Mardin'in Artuklu ilçesinde İl Jandarma Komutanlığınca ve İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen ortak operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin ise "sözde Mardin Eyaleti" içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren, Savur sorumlusu "Azad" kod adlı terörist olduğu belirlendi.

MARDİN'DE ÖLDÜRÜLEN PKK'LILAR...

 

 

TESLİM OLAN PKK'LILAR İTİRAF ETTİ

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı terörist, 18 yaşından küçük çocukların çeşitli vaatlerle kandırılarak örgüte kazandırıldığını, daha sonra uyuşturucuya alıştırıldığını söyledi.

PKK/KCK terör örgütünün, örgüt içi işkencelere ve infazlara başladığını anlatan terörist, infaz edilen teröristler ile aynı akıbeti yaşamaktan korkanların örgütten kaçarak, kendisi gibi güvenlik güçlerine sığınmaya başladıklarını belirtti.

 

KAYNAK: HABER7, İHA
YORUMLAR 11
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin. Leşlerini serin bu itlerin. Kökü kurusun bu illetin inşallah. Allah polisimizi askerimizi korusun.
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    elinize sağlık
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eh sonu kuyruğu tıtrete titrete ölmek başka ne olacak
    Cevapla
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tez zamanda tüm elebaşlarının geverdiğini duymayı nasib etsin. Tüm güvenlik güçlerimizi korusun.
    Cevapla
  • German 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Sag ol var ol Askerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!