Rus mühendisleri taşıyan minibüs kaza yaptı: 2 ölü, 11 yaralı

Rusya’dan Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmak için gelen mühendislerin bulunduğu minibüs, Silifke'de bir tıra arkadan çarptı. Kazada 2 Rus mühendis hayatını kaybederken, minibüs şoförü ile birlikte 11 kişi yaralandı.

GİRİŞ 19.10.2019 11:20 GÜNCELLEME 19.10.2019 11:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Gülnar ilçesine bağlı Büyükeyceli Mahallesi'nde bulunan Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmak için Rusya’dan uçakla Antalya’ya giden Rus mühendisler, Ömer Ö. yönetimindeki 33 KJN 44 plakalı minibüse bindi. Rus mühendislerin bulunduğu minibüs, Silifke ilçesi Akdere mevkiinde Abdurrahman T. yönetimindeki 33 NYY 97 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile tırın dorsesinin altına giren minibüste bulunan 12 mühendisten Omsuya Denıs Petrpuık ve Andreıı Voronov olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs şoförü ile birlikte 11 mühendis çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

 

Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulanslar, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi ve Özel Olbamed Hastanesine sevk edilirken, olay yerinde hayatını kaybedenlerin cesedi Silifke Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Silifke Devlet Hastanesine götürüldü.

Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kazazedelerin olay yerine saçılan eşyaları jandarma ekiplerince toplandı.
Kazayla ilgili geniş çaplı araştırmanın devam ettiği bildirildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • Ecrin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü olmuş
    Cevapla
  • Azer 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezalet
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay, daha önce öldürülen mühendisleeimizin katline benziyor.İyice aydınlatılmalı...
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Komplo teorisi yazmak istemiyorum ama zorla cagiriyor bi kazalar.sofor dikkatle incelenmeli.baglantilari arastirilmali ölümlü trafik kazasi olarak kalmamali.
    Cevapla
  • Bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten insanın inanası gelmiyor alımsize bir oyun daha..O kadar net ki sanki. Servis aracı ya bu. O yılda hızı ne ola ki..vuruş mesafesine ve tırın pozisyonuna dikkat edilmeli. Artık yeter denecek bir durum. Inşallah böyle bir durum yoktur ama hem küresel enerjinin kurulmasının önüne geçilmesi hem de yine rusyayla bir durum için yapılmış özel bir çaba gibi geliyor bana umarım en kısa zamanda aydınlanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...