Altun: Tel Abyad saldırısı PKK/YPG'nin gerçek yüzünü gösterdi

İletişim Başkanı Altun, Tel Abyad'daki terör saldırısına ilişkin "Bu terör saldırısı, PKK/YPG'nin gerçek yüzünü ve terör örgütlerini desteklemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir"dedi.

Altun: Tel Abyad saldırısı PKK/YPG'nin gerçek yüzünü gösterdi
Altun: Tel Abyad saldırısı PKK/YPG'nin gerçek yüzünü gösterdi
GİRİŞ 02.11.2019 23:46 GÜNCELLEME 03.11.2019 00:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Tel Abyad'daki terör saldırısının, PKK/YPG terör örgütünün gerçek yüzünü ve terör örgütlerini desteklemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini bildirdi.

 

 

Altun, Twitter hesabından İngilizce yaptığı paylaşımda, PKK/YPG'nin Tel Abyad'da bir pazar yerinde gerçekleştirdiği ve 13 kişinin hayatını kaybettiği, birçoğunun da yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Altun paylaşımında, "Bu terör saldırısı, PKK/YPG'nin gerçek yüzünü ve terör örgütlerini desteklemenin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu menfur saldırı da göstermiştir ki terör örgütleriyle iş birliği yapmak, bu örgütleri terörden vazgeçirmediği gibi tam tersine onların başka terör saldırıları düzenlemek için kullanacakları yıkıcı ve şiddet dolu kapasitelerini artırmalarını sağlamaktan başka bir işe yaramamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Terör örgütleriyle iş birliğinin onlara daha fazla kanlı saldırı planlamaları ve düzenlemeleri için gerekli fırsatları ve donanımı sağladığını belirten Altun, şunları kaydetti:

"Dış güçlerden aldıkları destekle meşruiyet kazanmaya çalışan terör örgütleri, yeni terör saldırıları için fırsat kollamaktadır. Tel Abyad'da düzenlenen saldırı da PKK/YPG'nin bilindik terör yöntemlerini sürdürdüğünü göstermektedir. Bu terör örgütünü destekleyenler, bu saldırıdan ve gelecekte de meydana gelecek benzeri saldırılardan sorumludur."

Altun, Türkiye'nin sınırları içinde ve ötesinde bu terör örgütüyle mücadelesindeki kararlığını bir kez daha yineleyerek, "PKK/YPG'yi meşrulaştırmaya çalışanların, kendilerini bu saldırının kurbanlarının yerine koymaları ve onları anlamaları gerekmektedir. Terör, çifte standartla başa çıkılabilecek bir tehdit unsur değildir." açıklamasında bulundu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • canturk 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa sunu goremıyor gerızekalılar osmanlı dusmanlıgı gozlerını kor etmıs osmanlıyla yarısmak onune gecmek ıcın oyle bır orgut yaptı ve onu oyle guclendırdılerkı yarın oklar avrupayı kendılerını gosterdıgınde ne yapacaklar cok merak edıyorum bomba ellerınde patladıgında kontrolden cıkmıs bır kalabalıgın sılahlı ve ılerı duzey tuzaklama ve bomba egıtımı almıs o pkk lıların o deaslıların avrupada o masum ınsnalara ne yapabılecegını dusunemedıler ama cekme sırası onlarda sımdı ızleyecegız ne olacak avrupada tum sehırlere yayıldılar ve hepsıde sılahlanıyor sonunuz cok kotu olacak ab abd
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala batılı siyonistlere teröristin gerçek yüzünü anlatıyorsun it itin kuyruğuna basmaz terörle mücadeleye devam operesyonlara nefes vermeyecegiz çakal sürüleri sözünde durmadı kan akmaya devam ediyor
    Cevapla
  • akif gubbuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne duruyoruz..120 gun bitti..150 gun de bitti..
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    cok 120 gunler bekle sen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!