4 kardeşin evde ölü bulunmasıyla ilgili Valilik'ten açıklama

İstanbul Valiliği'den İstanbul'da 4 kardeşin evlerinde ölü bulunması ile ilgili yapılan açıklamada, "Tüm olgularda saptanan siyanür düzeyleri öldürücü olarak değerlendirilmiştir." denildi.

GİRİŞ 07.11.2019 17:47 GÜNCELLEME 07.11.2019 19:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Fatih ilçesinde aynı dairede ölü bulunan 4 kardeşle ilgili İstanbul Valiliğinden bir açıklama yapıldı. Siyanür içerek yaşamlarının sona erdiği daha önceden belli olan elzem olayla ilgili yapılan açıklamada "Tüm olgularda saptanan siyanür düzeyleri öldürücü olarak değerlendirilmiştir." denildi.

 

 

NE OLMUŞTU?

 

 

Fatih'te apartmanın birinci katında oturan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin evinin kapısında 'Dikkat siyanür var' yazılı notu gören komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kilitli olan kapı çilingir yardımıyla açıldığında 4 kardeş de ölü bulundu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    sebebi büyük olasılıkla geçim sıkıntısıdır,başka ne olabilirki,içinden çıkılmaz bir borç batağına girdilerse psikolojileri bozulmuş,çareyi intihar etmede bulmuşlardır.
    Cevapla
  • fotoiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru soru şu? siyanuru nasil buldu tasidi ve odedi?
    Cevapla
  • ısparta32 4 yıl önce Şikayet Et
    oya isminde olan en son o ölmüş büyük ihtimal ruhsal problemleri varmış olayı tasarlayan uygulayan o gibi gözüküyor dördününde aynı kararı alıp uygulaması düşük ihtimal biz iki kardeş bir çok konuda fikir birliği yapamazken dördününde aynı kararı alıp intihar etmeleri pek mantıklı gelmiyor artık kesin gerçeğide bir tek Allah biliyor...
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    O yaşta 4 kardeş bir arada, sorunludur mutlaka.Olacak normal bir iş değil.
    Cevapla
  • yurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef yeterli bir İslami bilgiye sahip değillermiş,zira hiç bir şey intiharı gerektirmez bunu bilirlerdi,Allah af etsin,bence bunun altında bir cinayet olma ihtimali var,çevrelerinde bunlardan kalacak bir mirasa konacak biri var mı acaba.Borçları varmış ama 4 kardeşin birlikte ödeyemeyeceği bir para ne kadar olabilir ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı