Koyunları çalınan Ayşe Teyze'ye destek yağıyor!

Adana’da geçimini küçükbaş hayvancılıktan sağlayan 59 yaşındaki Ayşe Akgül’ün 50 koyunundan 40’ı çalındı. Akgül, gözyaşları içerisinde, “Benim tek geçim kaynağım o. Oğlumu evlendirecektim. Yüreğim yanıyor” dedi. Ayşe Teyze'ye AK Parti ve Hükümet'ten destek mesajı geldi.

Koyunları çalınan Ayşe Teyze'ye destek yağıyor!
Koyunları çalınan Ayşe Teyze'ye destek yağıyor!
GİRİŞ 09.11.2019 23:16 GÜNCELLEME 09.11.2019 23:16
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, 7 Kasım Perşembe günü 03.00 sıralarında Sarıçam İlçesi’ne bağlı Kürkçüler Dağcı Mahallesi 5851 sokakta meydana geldi.



'YÜKLEYİP GÖTÜRMÜŞLER'

 

 

Geçim kaynakları koyunların çalınmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Hasan Ali Akgül, “Gece 1'de baktığımda koyunlarımız duruyordu. 3'de eşim baktığında koyunlar yok dedi bana. Ben de sonra aramaya çıktım. Suluca tarafından 10 tanesini buldum. Gerisini yükleyip götürmüşler” diye konuştu.



'HİÇBİR GELECEĞİMİZ KALMADI'

Yaklaşık 5 aydır beslediği koyunlarının çalınması nedeniyle gözyaşı döken Ayşe Akgül ise, “Bizim bütün geleceğimiz bu 50 koyundu. Başka hiçbir şeyimiz yok. İneklerimizi sattım, eşim emekli olsun diye para yatırdım o da olmadı. 80 bin lirada öyle gitti. Hiçbir geleceğimiz kalmadı. Evlenecek çocuğum var oda işe giremiyor. Ortada kaldık” ifadelerini kullandı.



'DAYANACAK GÜCÜM KALMADI'

Hırsızlara seslenip koyunlarını isteyen Akgül, “Getirsinler benim koyunumu. Başka hiçbir tutar dalım yok. Sigortam, emekliliğim yok. Getirip bıraksınlar. Ben onlardan bunu istiyorum. Ben dizlerimden ameliyat olmak üzereyim ameliyat olacak param yok. Kimseye el açmadım açmam da. Ben yandım. Ciğerlerim yandı. 17 sene önce 130 koyunumu çaldılar. O zaman da yandım. Kocam emekli olamadı ona yandım. Bu da üçüncü oldu. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bundan sonra ne gerekiyorsa devletimden bekliyorum” şeklinde konuştu.

SÖZCÜ ÇELİK VE BAKAN'DAN DESTEK MESAJI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana’da koyunları çalınan 59 yaşındaki Ayşe Akgül’ün mağduriyetinin giderileceğini açıkladı.

'GEREKLİ TALİMATLARI VERDİM'

Basında yer alan haberlerin ardından harekete geçen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ayşe teyzenin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli talimatları verdiğini açıkladı.

Bakan Pakdemirli yaptığı paylaşımda, “Ayşe teyzem, gönlünü ferah tut. Senin helal rızkını, alın terini çalan zalimlerin yaptığı yanına kalmayacak. Emniyet güçlerimiz gerekeni yapacaktır. Hayvancılık genel müdürümüz ile Tarım ve Orman il müdürümüze talimat verdim. Yarın inşallah mağduriyetini çözeceğiz” dedi.



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yaşlı çifte sahip çıktı. Çelik’in yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

“Sesinizi duyduk, çok üzüldük, geçmiş olsun. Emeğinizi ve sevginizi çalan hırsızları bulmak için ilgili tüm arkadaşlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.”

 

 

YORUMLAR 46
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızın eli kesilmedikçe hırsızlığın bitmesi mümkün değildir.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezaları artırın artık
    Cevapla
  • Can yakıyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlar çok can yakıyor en ağır cezalar verilmeli.Zıvanadan çıktılar enikonu
    Cevapla
  • Kırk4 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte devlet budur. Osmanlı ruhu budur. Allah birbirinden müstesna, Allah korkusunu bilen bakanlarimizdan, hukumetimizden ve Sayın Reisimiz'den milyonca kez razı olsun. Biz razıyız, Allah da razı olsun. Tüm milletimizi de CHP zihniyeti fitnesinden korusun!
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanli ruhu batakligi kurutmaktir. Hırsızı yok etmektir. 17 sene oncede calinmis koyunlar yine calarlar. Beklememeli hirsizi ecel, kesilmeli harama giden el.
    Cevapla
  • Şahin avcı 4 yıl önce Şikayet Et
    yine ne varsa Ak Partimde varrrr, neredesin ey adana belediye başkanı,bunlar seni ilgilendirmiyormu ???
    Cevapla
  • maraşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    niye ilgilendirsin yazıklar olsun adanaya chp ye oy verdiği için nasıl olsa işi bitti 5 sene kimin neye ihtiyacı var ne bilsin hadi yardım etsinde görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı