27 saniyede iş yerini soydular

Edirne'de bir telefon bayine giren hırsızlar 27 saniyede iş yerini soydular. Hırsızlık anları güvenlik kameralarınca kaydedilirken kimlikleri belirlenen şüpheliler İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

GİRİŞ 04.12.2019 23:58 GÜNCELLEME 04.12.2019 23:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edirne'de bir telefon bayine giren hırsızların 27 saniyede iş yerini soyması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da çaldıkları bir araçla Edirne'ye gelen zanlılar, gece yarısı Sabuni Mahallesi Saraçlar Caddesi'ndeki telefon bayinin camını taşla kırdı. 

İş yerine giren zanlılar 27 saniyede 15 cep telefonu ve 2 adet dizüstü bilgisayarı çaldı, ardından geldikleri araçla İstanbul istikametine kaçtı.

Çalışma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kimliklerini belirlediği şüpheliler E.A, Y.D. ve O.A'yı İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, mahkemece tutuklandı.

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yüzleri maskeli zanlıların camı kırarak iş yerine girmesi, reyonda bulunan telefonları ve dizüstü bilgisayarları toplayarak geldikleri araca binmeleri yer alıyor. 

YORUMLAR 2
  • adaletli 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlığı meslek edindikleri belli suçu meslek yapanı salmayalım
    Cevapla
  • corumlu19 4 yıl önce Şikayet Et
    geri salacağınız suçluları neden yakalıyorsunuzki...nasılsa çıkınca yaptıkları kabarık suca bir yenisi daha ekleyecekler...zarara uğrayının yanına zarar olarak kalıyor....ŞERİAT KANUNU uygulayın da görelim bakalım hırsızı vatan hainini tecavüzcüyü hanginisi yapacaktır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı