Faciadan dönüldü! Sağanak okulun istinat duvarını yıktı

Şanlıurfa'da sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi'nin bahçesindeki istinat duvarı çöktü.

GİRİŞ 06.12.2019 03:16 GÜNCELLEME 06.12.2019 03:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da, etkili sağanak nedeniyle Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi'nin bahçesindeki istinat duvarı çöktü. Olayın gece saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önlerken, çevreye saçılan taşlar yolu kapattı.

Şanlıurfa ve ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Yavuz Selim Mahallesi Açıksu Caddesi üzerindeki Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Lisesi'nin bahçe istinat duvarı çöktü.

2 metre yüksekliğindeki taş duvarın çökmesi nedeniyle yola savrulan molozlar nedeniyle yol araç trafiğine kapandı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı çökme sonrası, belediye ekipler bölgeye geçerek temizleme çalışması başlattı. Yağış nedeniyle belediye ekipleri su baskınları olan yerlerde tahliye çalışması yaptı.

YORUMLAR 1
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri Bünyan da da böyle bir istinat duvarı var Toki ye müracaat edildi fakat uzun zamandır bir gelişme olmadı , birilerinin canına yada malına zarar gelmesi mi bekleniyor acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı