Başkan Erdoğan duyurdu, dünya medyası son dakika geçti!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, dünyanın gündeminde olan Libya ile ilgili, Türk askerinin Libya'ya peyderpey gitmeye başladığını söyledi. Başkan Erdoğan'ın sözlerini dünya medyası son dakika olarak servis etti.

GİRİŞ 05.01.2020 22:17 GÜNCELLEME 05.01.2020 23:15
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK ve Kanal D’nin ortak yayınında  Ahmet Hakan, Buket Aydın ve Başak Şengül'ün gündeme dair tüm sorularını cevapladı.



Başkan Erdoğan, dünya gündeminde önemli bir yer tutan Libya anlaşmasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

'TÜRK ASKERİNE LEYONER DİYECEK KADAR ALÇALIYORLAR'

 

Ana muhalefet partisi, Türk askerine 'lejyoner' diyecek kadar alçalıyor. Bizim askerimiz oraya lejyoner sıfatıyla gitmiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Trablusgarp'a gitti mi? Gitti. O farklı bir süreçti bunu yaşadı mı? yaşadı. Gazi Mustafa Kemal için bunu yakıştırmak mümkün mü?


TÜRK ASKERİ GİTMEYE BAŞLADI

Bizim askerimizin oradaki görevi koordinasyondur. Oradaki hareket merkezinde süreci ilerletecek. Askerlerimiz peyderpey şu anda gidiyor. Muhalif güç olarak bizim orada farklı ekiplerimiz olacak. Ana muhalefet lideri bir taraftan "Doğu Akdeniz'de şu var bu var" deyip "Türkiye yok diyor" Türkiye'nin orada olması için neden tezkereye destek vermiyorsun? Ana muhalefetin söyleminde çelişki var. Tarihte Trablusgarp'taki haklarımızı elde etmek için girmiştik. Talep var, talep karşısında oraya gidiyoruz. Şu anda bu bölgede çalışmalarımız başlamadı. Türk yetki alanında çalışmalar sürüyor. Suudi Arabistan'ın bizi kınamasından rahatsız olmayız, tam aksine biz onu kınıyoruz ve kınamasını da asla kale almıyoruz."

YORUMLAR 38
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Libyada bizim askerimizin ne işi var anlamadım bız kımsenın taşronu olmadık olamayız adı her ne olursa olsun
    Cevapla
  • 4343 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu giden İslamın son ordusudur Yarabb. Sen onları koru, muhafaza et.
    Cevapla
  • Şahin Coşkuner 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz ülkemizin ve mazlumların menfaati için irademizi ortaya koyalım Allah haklıdan yana yardım edecektir. Mehmetçiklerimiz kazasız belasız bir şekilde inşaallah görevlerini yerine getirirler. Allahım kahraman ordumuzu karada, havada, denizde ve her yerde muzaffer eyle aminnnn
    Cevapla
  • Nesrin KURNAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi ASLANLAR! Haydi BİSMİLLAH!
    Cevapla
  • Zaza 12 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah türk askerinin yanında ve koruyucusudur türk askeri ümmettin askeridir islamin sancagidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı