Esenyurt'ta taksicilerle turizm acentalarının şoförleri arasında tekme tokat kavga

Esenyurt'ta taksiciler ve turizm acentalarının şoförleri arasında kavga çıktı. Tarafların tekme tokat birbirine girdiği kavgada polis ekipleri defalarca havaya uyarı ateşi açtı. Kavga, polisin müdahalesiyle sona erdi.

GİRİŞ 29.01.2020 03:37 GÜNCELLEME 29.01.2020 03:39
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde bazı taksiciler turizm acentasına ait bir aracın önüne keserek evrak kontrolü yapmıştı. Bugün de bir turizm acentası şoförü iddiaya göre, Esenyurt'ta taksiciler tarafından önü kesilerek darp edilmişti. Turizm acentası şoförü darp raporu alarak Esenkent Gazi Turgut Aslan Polis Merkezi'ne geldi. Şoför, burada kendisini darp eden şahıslardan şikayetçi olmak istedi. Arkadaşlarına destek olmak isteyen diğer turizm acentası şoförleri de polis merkezine geldi.

 

 

TEKME TOKAT KAVGA

Bu sırada duruma tepki gösteren bir grup taksici polis merkezinin önüne geldi. Taksiciler ve turizm acentalarının şoförleri arasında tartışma çıktı. Tartışma çok kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar tekme tokat birbirine girdi. Polis ekipleri defalarca havaya uyarı ateşi açarak kalabalık grubu dağıtmaya çalıştı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sona erdi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Azgınlık bir gün karşılığını bulur. Altı üstü bir plakaya hak ettiğinden çok para bağlamak, sonrasında yatırdığı parayla kıyaslayıp daha çok kazanmak için aç gözlülük yapmak böyle bir sonucu doğurur. Hata taksi plakasının bu kadar çok para etmesinden başlıyor. Belediyelerin yılda bir talep toplayıp yeni plaka satarak plaka piyasasının ve kar beklentisinin yükselmesini engellemesi lazım. Köyde nefesi kokan adam şimdi kazandığına kanaat getirmiyor. Yazık, insanlıktan çıkmaktır bu. Utanmasalar özel araçlara da saldırır bunlar seni ben taşıyacağım diye.
    Cevapla
  • mazlum 4 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu zorbalık,nedir bu vahşilik,vurup kırıp hak almak haydutluk değilde nedir.memleketin adalet anlayışı değişti,kim çok bağırırsa kim güçlüyse kim kalabalıksa o haklı oluyor.
    Cevapla
  • Faut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu taksilerin durumu terore donusmeye basladi artik. Yetkilelerin bu duruma yani taksicilerin sehir ici ulasimda kendilerini tekel gorme benciligine ve mafyavari tutumlarina bir an once dur demeleri gerekiyor. Oyle ciddi bir rant donuyor ki anlamis degiliz neden Istanbul'da taksi sayilari artirilarak bu durum duzeltilmiyor. Dunyanin hic bir yerinde bu durumun ornegi yok. Taksiciler sanki anayasal haklariymis gibi ulasimda tekeli ellerinde tutuyorlar. NEreye giderseniz gidin Uber ve benzeri bir cok uygulama ile insanlar ekmeklerini kazanmaya calisiyorlar.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu taxı ci eşkiyalarına devletimiz dur demeyecekmiş hala.Sn.Başkanım bunlara çok yüz verdiniz.astarını illa halk mi versin.herkes kendi adaletini sağlasın mi diyorsunuz.lütfen bu çapulculara sessiz kalmayın.saygılar
    Cevapla
  • Süleyman Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Taksi ve taşımacılıkta plaka büyük bir rant ve şebekeye dönüştü, milyonlarla alınıp satılan plakaların maliyetini ücret politikasıyla millet ödüyor. Gerekli şartları sağlayan, eğitimi alan herkese imkan tanınmalı taşımacılıkta, olay ranttan hizmete döner..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor