Sokağa çıkan yaşlı vatandaş valiye yakalandı: Güldüren diyalog

Sivas'ta sokağa çıkması yasak olmasına rağmen sokağa çıkan ve valiye yakalanan yaşlı vatandaş, "112'ye ulaşamıyorum" dedi. Vatandaştan telefonunu isteyen vali 112'yi aradığında telefon ilk çalmada açıldı.

GİRİŞ 03.04.2020 11:02 GÜNCELLEME 03.04.2020 11:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sivas Valisi Salih Ayhan, korona virüs önlemleri kapsamında Atatürk Caddesi'nde yoğunluk kontrolü yaptı.

 

Kontroller sırasında yaşlı bir vatandaş valinin yanına yaklaştı. Vali Ayhan, vatandaşın yaşının 65’in üstünde olduğunu öğrenince, “Şimdi sen yakalandın” şeklinde esprili bir dille evinde kalması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Vatandaş ise günlerdir 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşamadığı gerekçesi ile kendini savundu. Vali Ayhan, vatandaşın telefonundan 112’yi aradı. İlk çalmada telefon açılınca tebessüm eden Ayhan, araması halinde yaşlı vatandaşın taleplerinin Vefa Sosyal Destek hattına iletilmesi talimatını verdi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Nokta 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar rahat yalan söylemeye utanmıyor mu bu vatandaş. Kul hakkı daha ötesi varım?
    Cevapla
  • yüksel kaman 4 yıl önce Şikayet Et
    yok yok ne yaparsan yap bizim insanimiz laftan anlamiyor ondan sonra devletten bekle ayip ya bu zamanda herkes kendi doktoru olacak herkes kendini koruyacak cikma deniyorsa cikma sen sokaga cikmakla kendine degil cocuklarina torunlarina tüm insanliga kötülük yapiyorsun sadece 65 yas degil mecbur olmadikca 7 den 70 kadar sokaga cikmayalim tek bir agizdan EVINDE KAL TÜRKIYEM diyelim sokaga cikanlari uyaralim
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan çakallık yapayım dedi tutmadı
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan çakallık yapayım dedi tutmadı
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    vali de çok bilinçli çok zeka küpü maşallah adamın tlf dokunuyor 1. kusur adamın tlf sessli alıp konuşmuyor direkt kulak yüz dokunuyor 2.kusur .adam virüs kapmışsa valiye tlf geçer.yok adam virüslü değilse vali virüslüyse adama geçer ordanda herkese ...valla ne diyim ülkece bitmişiz de Allah korudu korudu yoksa ben zekiyim yok sen cahilsin bu gidişle tüm inssanlığ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...