87 yaşındaki Covid-19 hastası bir haftada taburu edildi

Erzurum'da koronavirüse yakalanan 87 yaşındaki İbrahim Özmen, bir haftalık tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Taburcu olduktan sonra yatağını ve çarşafını temizlemeye çalışan Özmen, kendisine müdahale eden personele, "Ben size ve devlete yeterince yük oldum. istemeden de olsa devletin malını kirlettim" dedi.

87 yaşındaki Covid-19 hastası bir haftada taburu edildi
87 yaşındaki Covid-19 hastası bir haftada taburu edildi
GİRİŞ 10.04.2020 10:00 GÜNCELLEME 10.04.2020 10:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Erzurum'un Tortum ilçesinde Covid-19 testi pozitif çıkan İbrahim Özmen (87), bir haftalık tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. Taburcu olduktan sonra yatağını ve çarşafları temizlemeye çalışan Özmen, kendisine müdahale eden personele, "Ben size ve devlete yeterince yük oldum. İstemeden de olsan devletin malını kirlettim" cevabını verdi.

Tortum ilçesinin kırsal Söğütlü Mahallesi’nde kimsesi olmadığı için yalnız yaşayan İbrahim Özmen, 1 Nisan günü yüksek ateş, öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni kaldırıldı. Prostat rahatsızlığı da bulunan Özmen'in burada yapılan tetkiklerinde Covid-19 hastası olduğu belirlendi. Özmen, bir haftalık tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

 

 



YATAĞINI TEMİZLEMEYE ÇALIŞTI

Taburcu olduğunu öğrenince yatağını ve çarşafları temizlemeye çalışan Özmen’e hemşire ve sağlık personeli müdahale etti. Özmen, "Amca, biz temizleriz. Sen niye böyle bir şey yaptın?" diyen personele, "Ben size ve devlete yeterince yük oldum. İstemeden de olsan devletin malını kirlettim" cevabını verdi.

Durumdan haberdar olan Başhekim Dr. Mahmut Avcı, taburcu olmaya hazırlanan İbrahim Özmen'e takım elbise, pijama ve ev ihtiyaçlarını aldı. İbrahim Özmen, daha sonra doktor ve sağlık çalışanlarının alkışları arasında tekerlekli sandalye ile taburcu edildi. Görevlilere teşekkür eden Özmen, 112 ekipleri tarafından Söğütlü Mahallesi'ndeki evine götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    işde saf duru ve devletini milletini seven amca ve doktorumuz böyle olsa tüm dünya ne fakir kalır ne kin ve öfke
    Cevapla
  • Hüsnü 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyecek bir şey yok,yardımcı olan TÜM SAĞLIK PERSONELİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.İbrahim dedeye de DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANIP DÖNÜP DEVLETE İLERİ GERİ EDENLERE DEĞERLİ BİR ÖRNEK OLDUĞUNDAN DOLAYI ONDAN DA ALLAH RAZI OLSUN.Devleti,bu imkanları sunacak duruma getirenlerden de ALLAH RAZI OLSUN
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne güzel bir adamsın be dayı... Şu duyarlılık millete sirayet etse bu ülke bir bu kadar daha olur. Ellerinden öpüyorum...
    Cevapla
  • Kağan 4 yıl önce Şikayet Et
    Budur yurdum insanı...
    Cevapla
  • urungu 4 yıl önce Şikayet Et
    evet belki eksiklerimiz,uygulamalarda hatalarımızda olabilir fakat insani değerler açısından ,yaşlısına sahip olma vasfına sahip Müslüman Türk halkının bir ferdi olmanın vermiş olduğu şerefle nekdar övünsek azdır.Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı