Hakkari'de mayın patladı: 6 Şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü tarafından döşenen mayının patlaması sonucu 6 asker şehit oldu. 8 asker de yaralandı. Bölgede geniş çaplı bir operasyon başladı.

Hakkari'de mayın patladı: <font color='#ff0000'>6 Şehit</font>
Hakkari'de mayın patladı: 6 Şehit
GİRİŞ 28.05.2009 08:45 GÜNCELLEME 28.05.2009 08:45
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin Kavşak köyü kırsalında arazi arama tarama çalışması yaptığı sırada, terör örgütü PKK üyeleri tarafından daha önceden döşenen mayın  patladı. Patlamada 6 asker şehit oldu. 8 asker de yaralandı.

Güvenlik güçlerinin patlamanın meydana geldiği bölgede hava destekli operasyon başlattığı bildirildi.

HAKKARİ VALİSİ TÜRKER, 6 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU OLAYDA 8 ASKERİN DE YARALANDIĞINI BİLDİRDİ

Hakkari Valisi Muammer Türker, Çukurca ilçesi kırsalında  PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu 6 askerin şehit olduğunu, 8 askerin de yaralandığını bildirdi.

Vali Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saat 23.30 sıralarında Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hantepe bölgesinde PKK'lı teröristlerin daha önceden döşenen mayının patladığını belirtti. Türker, patlama sonucu 6 askerin şehit olduğunu, 8 askerin ise yaralandığını bildirdi.

Türker, yaralıların askeri helikopterle Şırnak ve Diyarbakır'daki hastanelere gönderildiğini ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 188
  • MİKE TYSON 14 yıl önce Şikayet Et
    İŞ, İSTEMEDİĞİMİZ NOKTALARA VARACAK. Asker; komutanlarına güvenmiyor. Komutanlar askere .... kadar kıymet vermiyor. Alavere dalavere Mehmetler nöbete. ölünce yalandan cenazeye katılıyorlar ama orada da samimiyet yok. dün evladının yemin törenine almadığı şehit annesine yağ çekiyor. anneler bunu yutmuyor babalar bunu yutmuyor mehmetçik bunu yutmuyor. çetelerle metelerle çark dönmüyor artık. ŞAHIN ORDUSUNDAN ÇAVUŞESKUDAN SADDAMDAN DERS ALMA VAKTİDİR şanlı tüğrk komutanları artıkaklınızı başınıza alın. olmuyor böyle bilesiniz.
    Cevapla
  • BURÇİN HIRÇIN 14 yıl önce Şikayet Et
    DURDAN ANLAR MISIN BİLMEM AMA KESİNLİKLE DURDURULACAKSIN. Haddi aştın sen. yaptığın çok ayıp, çok büyük edepsizlik. dilim varmıyor ama söyleyeceğim: ihanet. biz çocuklarımız sana emanet ediyoruz sen cenazelerini pişkin bir suratla yolluyorsun. komutanı nerdeydi diyorum sen TSK yı yıpratma diyorsun. TSK yı yıpratan sizsiniz. bu vatan için biz canımızı veriyoruz ONUR DİRİK gibi daha yüzlerce komutandan hesap sorma vakti geliyor. hazır olun. eskiden kaçıyordunuz şimdi gözler üzerinizde kaçamayaxcaksınız. DUR. ARTIK DUR. YOKSA MİLLET TARAFINDAN DURDURULACAKSIN.
    Cevapla
  • mehmet yerli 14 yıl önce Şikayet Et
    boşuboşuna. yine olayın ardından boş dağlara bomba yagdırdılar kimin gözünü boyamak için acaba ben inanmıyorum artık samimi olunduklarına ve güvenmiyorumda artık herkes yakında kendi göbegini kendi keecek
    Cevapla
  • BURÇİN HIRÇIN 14 yıl önce Şikayet Et
    FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK. KİN SUSTURU İNSANI ADINA ÇIDAM DENİR.. Tamam JİTEM mitem.. her haltı yaptın kimse yutmadı ama yuttu göründü. ARTIK DUR! Kime oy verdiysek o oyun arkasında dururuz. sabote edemezsin. sabote edemezsin. edemeyeceksin. asli vazifeni yapmazsan.. seni azlederiz bu işi yapanı getiririz. şahın ordusunu düşün. yerinde yeller esiyor.tüm gözler üzerinde. güven değil şüphe gözleri bunlar. orada dur. çocuklarımızı bozuk para gibi harcama. dur artık. DUR! DUR! DUR!
    Cevapla
  • ugur temiz 14 yıl önce Şikayet Et
    bu zıhnıyettekı paşalarla... bu teror zor bıter...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe