Nişan alışverişi dönüşü can verdiler

Bursa Kestel yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 12 Temmuz'da yapılacak nişan için alışverişe çıkan ailenin içinde bulunduğu araç dereye uçtu.

Nişan alışverişi dönüşü can verdiler
Nişan alışverişi dönüşü can verdiler
GİRİŞ 30.06.2009 18:03 GÜNCELLEME 30.06.2009 18:03

Bursa'nın Kestel ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında kızlarının nişan alışverişinden dönen anne-baba öldü, gelin ve damat adayı ile gelin adayının kız kardeşi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İznik'te oturan Demircan ve Erdoğdu aileleri, çocukları Elif Demircan (18) ve Tunahan Erdoğdu'nun (21) 12 Temmuzda yapılacak nişan törenleri için alışveriş yapmak üzere sabah saatlerinde iki ayrı araçla Bursa'ya geldi.

Aileler alışveriş yaptıktan sonra İznik'e doğru yola çıkarken, damat adayı Tunahan Erdoğdu da, Elif Demircan'ın babası Mahmut Demircan (37) yönetimindeki 16 FAH 84 plakalı otomobile bindi.

Demircan'ın kullandığı araç, Bursa-Ankara karayolunun 15. kilometresinde, yolun sağındaki bariyere çarptıktan sonra dereye düştü. Araçta sıkışan Mahmut Demircan ile eşi Gülcan Demircan (35) olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Gelin adayı Elif ve kardeşi Ebru Demircan (13) ile damat adayı Tunahan Erdoğdu, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan yaralı halde çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, dereye düşen otomobil kurtarıcı tarafından çıkarıldı.

Bu arada, Tunahan Erdoğdu, kendilerinden önce yola çıktıkları için kazadan haberdar olmayan ailesini cep telefonuyla arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Yenişehir Kavşağı'ndan geri dönen Erdoğdu ailesinin fertleri, Demircan çiftinin cesetlerinin başında gözyaşı döktü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı