Şehit cenazesi helallik için evinde Video

Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain pusuda şehit olan askerlerden jandarma er Cengiz Sarıbaş'ın cenazesi helallik alınması için son kez evine getirildi. Evinin önünde toplanan kalabalık teröre lanet okudu.

GİRİŞ 09.12.2009 13:48 GÜNCELLEME 09.12.2009 13:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cenazenin gelişi ile birlikte şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, evin önünde toplanan yüzlerce kişi terörü lanetledi.

Şehit Jandarma Komando Onbaşı Cengiz Sarıbaş'ın cenazesi Kasımpaşa Deniz Hastanesi morgundan alınarak Bahçelievler Kocasinan'daki evine getirildi. Cenazenin getirilmesi ile birlikte gözyaşları da sel oldu. Ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra yüzlerce kişi şehidin evinin önünde toplanırken, cenazenin gelişi ile birlikte tekbir sesleri yükseldi. Evin önündeki kalabalıktan terör örgütü PKK'ya lanet yağdı. Şehidin evinin önünü Türk bayrakları ile donatan kalabalık, "PKK şaşırma sabrımızı taşırma" şeklinde sloganlar attı.

Çevik Kuvvet ekipleri de şehidin evinin önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bir polis helikopterinin de evin çevresinde uçuş yaparak güvenliği sağladığı görüldü. Şehidin evinin yakınındaki üst geçitlere "Açılım değil, kelle istiyoruz" yazılı pankartlar asılırken, bazı pankartlar polis ekiplerince indirildi.

Dualar okunduktan sonra şehidin cenazesi tekrar araca konuldu. Cenaze aracı, tekbir sesleri eşliğinde Ataköy 5. Kısım Camii'ne doğru yola çıkarıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • MEHMET ÇAĞLAR 14 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim... küçükken arkadaşlığımız olmuş anıları paylaşmıştık..kim bilir rabbimi razı eden neyi işledinki bunu çok istediğim halde bu kutlu makam sana nasip oldu..artık dua sirasi sende bizim için çok dua et... nede olsa artık sana peygamber aguşunu açmış...
    Cevapla
  • alperen 14 yıl önce Şikayet Et
    sonsuzluğun başlangıcı. evet sonsuzluğun başlangıcına kanat çırptı aziz şehitlerimiz..ama nasıl kanat çırptı kanını ve canını bu vatan uğrunda feda ederek yani şehit olarak kanat çırptı..
    Cevapla
  • kemal kacak 14 yıl önce Şikayet Et
    BU ERGENEKONUN OYUNUDUR. Bu kahpe saldırıyı ergenekon terör örgütünün kolları olan sol örgütler yapmıştır amaç ülkeyi Kaosa sürüklemek zamanlama ve olay yeri aşıkardır hazır DTP lilerde ülkeyi karıştırmışken tam sırası diyerek bu olay gerçekleştirilmiştir.
    Cevapla
  • Süleyman Kayıkcı 14 yıl önce Şikayet Et
    müjdeler olsun onlara..... Şehidin bir damla kanı yere düştüğü anda, kul hakkı hariç tüm günahları affolunuyor...Ne büyük bir rahmete kavuştular Yarabbi...
    Cevapla
  • Cem Can 14 yıl önce Şikayet Et
    ASKERİYEye. Subaylar andıç, başörtüsü, fişleme, ihtilal yapma işleriyle uğraşır, şehidler kimin umurunda, artık kimse korkmadan söylemeli suçlu bizim askeriyemiz, kimseninin hesap soramadığı ve istediği zaman ihtilal yapan zihniyet teröre sıra gelince kendisini süttençıkmış kaşık görüyor.İkinci bir ordumuz yok ve bu necip milletin ordusu düzlemek zorunda yoksa olan şehidlerimize oluyor, insanlıktan nasibi olan herkes bu işten subayları sorumlu tutmalı ki bu iş çözülsün.yeter artık olan millete oluyor, Cem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt