Soner Yalçın: Bedel ödenecekse hazırım

Sabah saatlerinde yöneticisi olduğu internet sitesinin bulunduğu ofis ve kendi eviyle birlikte 3 iş arkadaşının evine Ergenekon baskını yapılan Soner Yalçın, CHP'li Çetin Soysal aracılığı ile açıklama yaptı.

Soner Yalçın: Bedel ödenecekse hazırım
Soner Yalçın: Bedel ödenecekse hazırım
GİRİŞ 14.02.2011 15:34 GÜNCELLEME 14.02.2011 15:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Soner Yalçın’ın aramaların yapıldığı villasına giren CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, çıkışta açıklamalarda bulundu.

Soysal, Soner Yalçın’ın moralinin oldukça yüksek olduğunu ve kendisine "Bedel ödenecekse, ödemeye hazırız" dediğini aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirildiğini söyleyen Soysal, birkaç gün içinde Soner Yalçın’ın genel yayın yönetmenliğinde yayına başlayacak olan yeni bir televizyon kanalının olduğunu, televizyon kanalının yayına başlamadan önce böyle bir operasyonun yapılmasının manidar olduğunu belirtti.

ARAMA YAPILIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Levent'teki evinde arama yapılan gazeteci Soner Yalçın'ı Cihan kameraları görüntüledi. Görüntülerde Yalçın'ın, önündeki bazı kağıtları imzalaması dikkat çekti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Soner Yalçın'ın evindeki incelemesi sürüyor. Bu arada, bir koltukta oturan Soner Yalçın'ın önündeki kağıtlaması imzalaması Cihan kameralarına yansıdı.

YORUMLAR 14
  • fahrettin bekiroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    SUSTURMAK. Hani fikir özgürlüğüydü. Muhalifleri susturursan Mübarekten ne farkınız kalır Mısır halkıda 30 yıl sabretti . İnşallah sonuzda MÜBAREK olur. Firavundan , nemruttan,musolliniden farkınız ne.Alman halkıda Hitlere %80 oyverir hale gelmişti. Demokrasinin tek göstergesi sandık değildir. Hukuk.Anayasa,basın,muhalefet gibi ayaklarıda vardır.
    Cevapla
  • hayat 13 yıl önce Şikayet Et
    ucuz kahramanlık. bunu duyan derki ülke için kendini feda ediyor hayır öyle değil bir iki kere yazısını okudum(bu adam ne yazıyor ne saçmalıyor diye,bana yazık değilmi böyle birinin yazısını okuyayım) ne menem biri, efendi kahramanlık yapmak sırça saraylarda oturup ahkam keserek millete hakaret etmeyle olmuyor işte gördük destek olanları malum kişiler o yüzden çokda ciddiye alınacak biri değil kimi silahıyla kimide kalemiyle terör estirir bununki kalemli terör
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Boş hayaller. Ulusalcılar(Kripto Maocular,aslan yamyam demokratlar ve çakma ülkücüler) sanırım Ergenekon ve Balyoz davasına bakan hakim ve savcıların HSYK tarafından atandıklarını unutmuş olacaklar. Milliyetçi postuna bürünen ulusalcılar saftirikler dışında hiç kimseyi kandıramaz,yazdıklarına inandıramazlar. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.Hakimler önlerine kuvvetli deliller gelince biz bunları görmedik,duymadık diyemezler.CHP yandaşı bile olsalar diyemezler. Ergenekoncuların ve Balyozcuların avukatlığına soyunan Ulusalcı&Çakma ülkücü malum ittifak polisleri, savcıları ve mahkemeleri suçlayacağına darbe heveslisi sözde Kemalistleri suçlasın.. ORDU GÖREVE utanmazlığından ve Anıtkabirde AKPli milletvekillerine linç girişimde bulunma ilkelliğinden ve ısrarından vazgeçip tövbe istiğfar etsin.1930-40lı yılların özleminden vazgeçsin. O devir kapandı.Ya sandıktan çıkan Türk milletinin tercihini kabul edecek ve hazmedecekler ya da edecekler.
    Cevapla
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    BU DAVALAR SİYASİ DEĞİL AMA CHP SİYASİLEŞTİRMEK İSTİYOR!!!. Davalar siyasi değil!!!Siyasi bir davada tek bir Siyasetçi olsun olmazmı?Varmı siyasetçi?Çoğu asker!3-5 gazeteci (ki içlerinde tanınan 2 kişi)!!! 3-5 akademisyen!!!3-5 Avukat, İşadamı vs. Ama Chp davayı Siyasileştirmek istediği için Davanın Avukatlığını üstlendi!!!Ve muvaffak da oldu!!!Başbakanda kalktı bu davanın Avukatı onlarsa Savcısıda ben olurum dedi (Yargının üzerindeki baskıyı kırmak için)!!!Şimdi bununla da yetinmiyor Chp Sanıkları aday yapıp davaya tamamen Siyasi Görüntü vermek istiyor!!!
    Cevapla
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    GÜCÜ ELİNE GEÇİREN FİRAVUNLAŞMAZ!!!NE YANİ KENDİ ADAMLARIMIZI DEĞİLDE MHPLİ. lerimi alsaydık demez!!!Bizim nazarımızda Tesbih çeken Tetik çekenden daha tehlikelidir demez!!!İnsanları darbe çığlıklarıyla sokaklara dökmez!!!Kısacası Say Say bitmez!!!Bu Millet şu anda Firavunlarından, Nemrudlarından temizlenmeye, Kurtulmaya çalışıyor!!!Onlar ise KENE gibi yapışmışlar bırakmıyorlar!!!Utanmadan sıkılmadan SİYASİ DAVA diyorlar!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular