Yiğit Bulut son kararını verdi

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den aday olacağı yönündeki iddialara canlı yayında cevap verdi.

Yiğit Bulut son kararını verdi
Yiğit Bulut son kararını verdi
GİRİŞ 11.04.2011 16:08 GÜNCELLEME 11.04.2011 16:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, bugün bazı haber kanallarında ve internet sitelerinde yer alan ve 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den aday olacağı yönündeki iddiaları canlı yayında yalanladı.

İşte Yiğit Bulut'un açıklaması:

"Yaklaşık bir saattir bazı haber kanallarında 'Yiğit Bulut Ak Parti'den aday, İstanbul 2. bölge 1. sırada, 2. sırada' gibi spekülatif haberler yapılıyor. Liste YSK'ya gitmeden, kimse de görmeden benim açıklamam çok daha doğru olur. Herhangi bir adaylık söz konusu değildir. Bu haber kanallarındaki haberler doğru değildir. Altınız çizerek tekrar ediyorum, bu haber kanallarında çıkan haberler doğru değildir.

"Sabahtan beri soran herkese de aynı şeyi söyledim. Bu haber kanallarındaki haberler tamamen spekülatiftir. Yalandır. Bugüne kadar birçok spekülasyon yapıldı. Bunu kendi ağzımdan söylemem en doğrusu. Dolayısıyla haberler yalandır, altını çizerek söylüyorum."

 HABERTÜRK

YORUMLAR 2
  • mfatihim 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başbakanımızın eline sağlık.... Bu bir,Mümtazer Türköne iki...Aday gösterilmediklerine şahsen çok sevindim...
    Cevapla
  • Alperen Bozkurt 13 yıl önce Şikayet Et
    Neden?. İyi hoşda neden 1 aydır susuyordunda bugün listeler YSK'na teslim edilmeden aday değilim yalan dedin. Aday yapılmadığını öğrendiğin için mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor