Gözaltındaki MHP'liler kontrolden geçti

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır'da yapacağı mitingde provokasyon yapacakları iddiası ile gözaltına alınan 17 zanlı Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Gözaltındaki MHP'liler kontrolden geçti
Gözaltındaki MHP'liler kontrolden geçti
GİRİŞ 02.06.2011 04:19 GÜNCELLEME 02.06.2011 04:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terörle Mücadele ekiplerince gecenin ilerleyen saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirilen 17 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlılar 'Neden gözaltına alındınız' şeklindeki sorulara ilginç cevaplar verdiler. Zanlılardan biri "Boyum uzun olduğu için gözaltına alındım" derken bir başka şahıs ise, "Başım kel olduğu için gözaltına alındım" şeklinde cevaplar verdiler.

Zanlılardan biri ise içeriye girerken, "Komploları Önder Aytaç'a sorun. Komploların mimarı o. Devletin başına Devlet gelecek" şeklinde konuşurken, çıkışta da "Kızıma selam. Püskevit'i yok başkanım" dedi.

Zanlılar sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

İHA

YORUMLAR 1
  • Yusuf Süleyman 12 yıl önce Şikayet Et
    KANA SUSAMIS CANAVARLARI ATIN ICERI! BAHCELI´YE 12 HAZIRAN´DA OSMANLI TOKATI GELIYOR!. Kandan oy devsirip milletimizi yönetecegini sananlari AKLIN BASINA GELSIN diye iceri atin!Bunlarin ayaklari yerde degil.Halâ o eski Türkiye var saniyorlar.Bahceli´nin sevimlilerini koyvermeyin ha. Basbakanimiza olmadik hakaretlerle saldiran Bahceli BDP ve CHP hakkinda hic kötü söz söylemiyor.Bahceli Ergenekon´a karsi da bir söz söylememisti.Bunlar AYNI YOLUN YOLCUSU! Söyler mi hic. Hatta avukatlik bile yapiyorlar Ergenekon´a.Yaziklar olsun sehitlerimizin arkasinda yürüyüp yillarca ahlaksizca oy pesinde kosanlara!TU SIZIN SURATINIZA! .......... Bahceli yagmur yagiyor deyip yine yapar yapacagini.Alismis bir kere. O bizim suratimiza urgan firlatmisti. Biz simdi tükürüyoruz fakat 12 Haziran´da OSMANLI TOKATI PATLATACAGIZ!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı