Van 4,5'lik artçı depremle sarsıldı

Van'da saat 19:35'de 4,5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Sarsıntının ardından bölgede kısa süreli bir panik ortamı yaşandı.

Van 4,5'lik artçı depremle sarsıldı
Van 4,5'lik artçı depremle sarsıldı
GİRİŞ 28.10.2011 20:03 GÜNCELLEME 28.10.2011 20:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Deprem bölgesi Van'da bugün akşam saatlerinde 4,5'lik artçı bir sarsıntı meydana geldi. Saat 19:35'te yaşanan deprem bölgede kısa süreli bir panik havası yaşanmasına neden oldu.

YORUMLAR 2
  • system 12 yıl önce Şikayet Et
    Osmaniye artçısını ETO terör örgütüne sor!. Osmaniye artçısını ETO terör örgütüne sor! ETO PKK el ele her durumu değerlendirir haldeler. ne zaman uyanacaksınız? Van Doğu anadolunun en güzel şehridir. Her yönüyle. Doğal bir afet olan Deprem ile yüzleşmektedir.Günde 5-6 tane 4 ve üzeri deprem yaşanmaktadır. 4 şiddetinin altındaki depremlerin sıklığı 5-6 dakika arayla yaşanan yüzlerce depremle kendini göstermektedir. Kandilli rasathanesinin web sitesinden takip edin lütfen. Van ve çevresinde Kış koşulları yaşanmaktadır. insanlar evsiz barksız soğuğu iliklerine kadar hissetmektedir. bu en basit haliyle İnsani bir durumdur. bunun üzerine başka düşünceler Irkçı söylevler kullananların ya aklından yada vicdanından şüphe etmek gerek. Herkes üzerine düşen İnsani duruşu sergilesin lütfen...
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 12 yıl önce Şikayet Et
    osmaniyedede artci pkk ama son dakika yazilmiyor. nasil gündem gitti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma