PKK'lı oğlunun mezarına Türk bayrağı dikti

Muş'ta astsubayı şehit eden PKK'ya tepki gösteren baba PKK'lı oğlunun mezarına Türk Bayrağı dikti.

PKK'lı oğlunun mezarına Türk bayrağı dikti
PKK'lı oğlunun mezarına Türk bayrağı dikti
GİRİŞ 28.05.2012 16:11 GÜNCELLEME 28.05.2012 16:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

PKK'lı Sezer Arslan'ın Muş'taki mezarı başına Türk Bayrağı diken babası Mehmet Arslan, terör olaylarına tepki gösterdi. Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölen PKK'lı Sezer Arslan'ın Muş'taki mezarı başına Türk Bayrağı diken babası Mehmet Arslan, terör olaylarına tepki gösterdi. Kürtçe 'Edi bese' (yeter artık) diyen 15 çocuk babası Mehmet Arslan "Benim evladım öldü başkasınınki ölmesin" dedi.

Güvenlik güçleri tarafından 3 Kasım 2011'de Kazan Vadisi'nde düzenlenen operasyonda aralarında Muşlu Sezer Aslan'ın da bulunduğu 24 PKK'lı ölü ele geçirildi. Aslan'ın cenazesinin teslim edilmesi ardından Muş'un Korkut İlçesi'ne bağlı İçboğaz Köyü'nde oturan baba evininin önüne kurulan taziye çadırı ile mezarına aile Türk bayrağı astı.

KÖYLÜLER ASTSUBAYIN ŞEHİT EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

İçboğaz köylüleri ve Mehmet Arslan, Muş'un Varto İlçesi'nde 23 Mayıs günü evine giden astsubay Erdinç Aydın'ın, PKK'lılar tarafından kurulan pusuda şehit edilmesine tepki gösterdi. Oğlu Sezen Arslan'ın kandırılarak PKK'ya katıldığını ve böylece hayatının söndüğünü söyleyen Mehmet Arslan, "Evladım öldü başkasının ki ölmesin. Çocuklarımızı kandırarak dağa çıkarıyorlar. Hepsi para ile satılıyor. Edi bese (Yeter artık). Allah, kimseye evlat acısı yaşatmasın. Çok zor günler yaşadık. Oğlum PKK saflarına nasıl karıştı hala anlamış değilim" diye konuştu. İçboğaz Köyü Muhtarı Mahmut Arat da 35 yıldan bu yana terör olaylarının devam ettiğini hatırlatarak, "Bu doğru bir yol değil. Artık bitsin bu olaylar" dedi.

YORUMLAR 16
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    vatan çocukları birbirine kırdırılıyor.... pkklı terörist de olsa, bu örgüte katılsada bir gerçek var. onlar bizim çocuklarımız, malesef siyonizmin, emperyalizmin,hala uyumayan sevr in eseriydi bunlar.... ve asla olmayacak hayali bile mümkün olmayan sözde ayrı bir devlet kurmak hayaliyle kandırılmış belkide masumlardı o çocuklar...
    Cevapla
  • zülküf 11 yıl önce Şikayet Et
    tokat gibi bir cevap. kalleşler bölmeye çalışıyor ama asla başaramazlar vatan bayrak ve kardeşlik bağımızı kimse bozamaz
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık allah'a isyandır. birbirimizi ne kadar anlıyor ve anlaşılıyoruz?
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    bu baba, o konumda ve zamanda mukkaddes bayrağı açmasında. art niyet aranıyorsa yazıklar olsun diyorum.
    Cevapla
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    yasin çeltik. silivride yatan paşalarada sor vatanı sevdik o yüzden burdayız diyecekler.halen konunun dışında yorum yapıyorsun islamda çocuk sayısı ile ilgili hükümleri yanlış biliyorsun bizzat peygamber çocuk yapın diyor .evlenin çoğalın ben kıyamet gününde ümmetimin çoğunluğuyla övünecem diyor.hatta düşük olan çocuklar bile bu kategoriye giriyor.sahabenin bu konudaki tatbikatı da böyle hz alinin 32 hz ömerin 13 hz osmanın 16 çocuğu oluyor.zaman değişti ama hükümler değişmez.hiç rızık eğitim bilmem ne bahanelerini öne sürmeyin onu allah bilmiyormuki bize peygamberin diliyle çoğalın diyor.senin yaran içerde derinlerde senin derdin kürt halkıyla.doğruda yapsalar yanlışda yapsalar sen gene onlara bu muameleyi yapacaksın.ama bitti kabul et artık sizin deviriniz kapandı çırpınmayın iyice gömülmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle