Gençler Menderes'in Nazilli'deki evinde

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Üyeleri, 27 Mayıs Darbesi'nin ardından asılarak idam edilen Başbakan Adnan Menderes'i ölüm yıl dönümünde Çakırbeyli Çiftliğinde dualarla andı.

Gençler Menderes'in Nazilli'deki evinde
Gençler Menderes'in Nazilli'deki evinde
GİRİŞ 28.05.2012 18:38 GÜNCELLEME 28.05.2012 18:38

27 Mayıs'ta idam edilen demokrasi Şehidi rahmetli Ali Adnan Menderes'i, ölüm yıl dönümünü nedeniyle çiftlik evinde dualarla anan başta AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen ve partili gençler, Menderes’in bataklık olan binlerce dönüm araziyi o günkü şartlarda bile ıslah etmeyi başararak ekonomiye kazandırmasına ve Başbakan olmasının ardından arazileriyle ilgilenemeyeceğini düşünerek arazisini dağıtmasına şaşırdı.
27 Mayıs 1960 darbesinin sadece Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarının mağdur olduğu bir darbe olmadığını belirten Şen; “60 darbesinde onunla birlikte ülke demokrasisi sanık sandalyesine oturtulmuş, onunla birlikte koca bir milletin özgür iradesi idam edilmiştir. Demokrasi şehidimiz Merhum Adnan Menderes'i, uğrunda kendisini feda ettiği ülkemizin gençleri olarak, saygıyla ve rahmetle anıyoruz” dedi.
(ÜÖ-SK-İK)

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!