Yunus ekipleri kaza yaptı; 1 polis şehit

Görev başındaki yunus ekiplerinin E-5 karayolu Florya mevkisinde kaza geçirmeleri sonucu 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

GİRİŞ 14.09.2012 02:49 GÜNCELLEME 14.09.2012 09:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Florya Kız Öğrenci Yurdu önünde meydana geldi. Polis memuru Sinan Aras idaresindeki 34 A 48727 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki metrobüs bariyerlerine çarparak takla attı. Motosikletin ön tekerleği koparak bariyerlere saplı kaldı. Arkalarından gelen meslektaşları Serdar Özçelik ve Serdar Gümüş'ün bulunduğu 34 A 48729 plakalı motosiklet de kaza yapan arkadaşlarının aracına çarpıp devrildi.

Aynı istikamette seyreden 34 YP 1673, 34DN 3170 ve 34 TEK 51 plakalı araçların da polis ekiplerine çarpmamak için ani fren yapmasıyla karayolu üzerinde zincirleme trafik kazası gerçekleşti.

Ağır yaralanan Sinan Aras, kaldırıldığı Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kendisiyle aynı motorda bulunan Mevlüt Doğan ile diğer polisler Serdar Gümüş ve Serdar Özçelik kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Olayın görgü tanıklarından Mehmet Korucu, "Yunuslar çok hızlıydılar. Birisi yolu biraz daha dar aldığı için bariyerlere takıldı. Bariyerlere takılan motosikletin ön lastiği koptu. Lastiği kopunca yola doğru savruldu. Ondan sonra gelen Yunus motorları onun üzerine bindi. Hatta bir tane ticari taksi onlara vurmamak için bariyerlere vurdu. Ticari taksinin arkasından gelen bir araç da başka bir araca vurdu. Polislerden birisini hastaneye kaldırdılar ama durumu ağırdı. Daha sonra da yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı" dedi.

Kazanın meydana geldiği E-5 karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • fatih 11 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cennet olsun. çok yakın arkadaşımın eniştesi olur kendisi allahtan rahmet yakınlarında da başsağlığı diliyorum
    Cevapla
  • murat nişli 11 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. ama olayın içinde taksi varsa taksicinin polis cinayetidir kesin.bakında görün çıkar ortaya.bu ülkede özellikle istanbulda ciddi bir taksici minibüscü sorunu var yüzde 90 ı psikolojik hasta ve tedaviye ihtiyacı var
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. trafik ve terör memleketi bitirecek gibi...çok üzüldüm teröre verdiğimiz kayıplar yetmez gibi birde kazalar canımız çok yakıyor duyan yok
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    lüğtfen dikkatli olun aslanlar !. allah rahmet eylesin .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir