Katil zanlısı güvenlik kamerasında

Bahçelievler'de üniversite öğrencisi Fatima Nur Çelik'e tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının, apartmanın güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı.

Katil zanlısı güvenlik kamerasında
Katil zanlısı güvenlik kamerasında
GİRİŞ 15.10.2012 17:26 GÜNCELLEME 15.10.2012 18:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Önceki gece Bahçelievler Yenibosna Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak 5 nolu apartmanda meydana gelen olayda üniversite öğrencisi Fatima Nur Çelik (20), arkadaşıyla kaldığı evde, elleri ve ağzı bantlanmış yarı çıplak bir şekilde ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından inceleme başlatan polis apartmandaki güvenlik kamerasına yakalanan evli ve bir çocuk babası C.K.'yı gözaltına almıştı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden zanlı tutuklanmıştı.

Tüyler ürperten cinayeti aydınlatan güvenlik kamerası görüntüleri ise basına dağıtıldı.

Vahşi cinayet sonrası ilk anlar

Apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saat 15.11'de apartmana gelen zanlı, zile basıyor. Kapının açılmasının ardından içeri giren C.K., saat 16.50'de ise apartmanın önüne çıkıyor. Burada sigara içip etrafı gözetleyen zanlının rahat tavrı dikkat çekiyor. Yaklaşık 1.5 dakika dışarıda bekledikten sonra tekrar apartmana giren zanlı, saat 17.52'de ise hızlı adımlarla apartmandan ayrılıyor.

YORUMLAR 15
  • okan uzun 11 yıl önce Şikayet Et
    gercekler acidir. katil devlet o oldurende suc yok kapiyi acan kizda suc var ama asil katil bu insnalrin ognunu acan devlettir , musluman ulkede hiristiyan kanunu gecerli, hadiste bile geciyormus buyuk bir musluman ulkesi hiristiyanliga dogru gidecek iste turkiye halk cocuklarini sokaga cikaramaz oldu birileri bir atom atsada bu isi bitirse cok iyi olacak.
    Cevapla
  • hami kuyucu 11 yıl önce Şikayet Et
    adama iyi bakın.. hapiste iyi besleyin.ekmeğini suyunu ihmal etmeyin.işkenceden de uzak durun.ne de olsa o da insan canıım!
    Cevapla
  • Uğursan 11 yıl önce Şikayet Et
    hadım edeceksin böyle yaratıkları. kardeşim böyle sapıkları yakalasanız ne olacak ki bi kaç yıl sonra serbest kalacak bu sapık sonra başka kızların canını yakacak gene aynı son bu sapığıkesinlikle hadım etmeliyiz kesinilikle....
    Cevapla
  • Yazarkalem 11 yıl önce Şikayet Et
    idam. şüphesiz uygulanması gereken idamdır. idam kaldırıldığı için hadım edilerek bu suçu bir daha işlemesinin önüne geçilmeli ve müebbet hapis cezası verilmelidir. benim verdiğim vergilerle bu canileri cezaevinde beslemelerini ise hiç hazmedemiyorum.
    Cevapla
  • adnan 11 yıl önce Şikayet Et
    şrfsiz. işte gerçek türkiye işte hayallerin ve hayatın hep birilerin elinde ya ülkeyi yönetenler yada ülkenin çapulcuları tecavüzcüleri hayallerini söndürecek hep böyleydi böyle olack !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt