Can Ataklı ile Salih Tuna'nın 'demokrasi kavgası'

Habertürk'te Didem Arslan'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Gezi Parkı tartışması büyüyünce ortalık karıştı. Konuklardan gazeteci Can Ataklı ve Salih Tuna arasında 'demokrasi' kavgası dikkat çekti.

GİRİŞ 05.06.2013 16:42 GÜNCELLEME 05.06.2013 17:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin tartışıldığı programda oldukça gerilim yüksekti. İki farklı görüşlü gazeteci Can Ataklı ve Salih Tuna'nın diyalogları programa damga vurdu. Birbirlerine sürekli laf yetiştiren ikili karşılıklı suçlamalar yönetince canlı yayında ipler koptu.

Can Ataklı'nın demokrasi dersi veremeye kalkıştığı sözleri Salih Tuna'yı çılgına çevirmeye yetti.

İşte Canlı yayındaki sert diyaloglar:

Ataklı, "Başbakan dedi ki. "Twitter denen Allah'ın belası", Bülent Arınç dedi ki; "isteseydik keserdik". Bunların demokrasi ile uzaktan yakından alakası yok..." deyince; Salih Tuna araya girerek "o söz seni bile demokratikleştirmiş işte" dedi.

Ataklı bunun üzerine, "ben hep demokrasideydim sen hiç merak etme" şeklinde cevap verdi.

Salih Tuna "ben yargılandım, işkence çektim sen o zaman ünlü bir iş adamının propagandasını yapıyordun" dedi.

Salih Tuna'nın Can Ataklı'ya yönelik şu sözleri ortamı iyice gerdi.

"Ben işkence çektim. Sen o zaman bir iş adamının propagandasını yapıyordun. Ben 141'lerle yargılandım. Sen nerdeydin o zaman Tan Gazetesi'ni mi çıkartıyordun? Konuşturma beni."

Didem Arslan araya girerek, "Bir sakin olur musunuz? Lütfen. Programı kesmek zorundayım." diyerek kavgaya müdahale etti.

Ne Salih Tuna ne de Can Ataklı Didem Arslan'ı dinlemeyince program kesildi.

KAYNAK: MEDYAFARESİ
YORUMLAR 11
  • Kerem KILIC 10 yıl önce Şikayet Et
    Cambaza bak... Yine cambaza bak diyerek faizleri 25% yukarı çektiler, borsa bahane faiz şahane, bu faizler en az 6ay -1 sene 5 in altına düşmez bu demektirki en az haybeden 15milyar dolar zenginlerin iç yada dış farketmez ceplerine ekstra girmesi demek. Olay 5 tane ağaç olmadığı zavallı Taksim de bağıranlara değil onları manuple eden basın ve ağababalar ve efendilerine yaramıştır.Belki 1 hafta yada 15 gün konuşma devam eder, toplum mühendisleri ve anketörlere iş çıkar ama malı alan Üsküda'rı çoktan geçti Her şeyin ekonomi,para olduğunu anlamayan CHP ve onun zavallı takipçileri ve diğerleri bunu anlayamaz.
    Cevapla
  • Mustafa köksal 10 yıl önce Şikayet Et
    eeyyy CAN ATAKLI. Bu Can Ataklının tek derdi islamladır,demokrasi falan hikaye,din düşmanı münafık dangalak
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    can ataklıyı ,k, dakka izleyin hiç birşey anlamazsınız. sadece bağırır alaycı şekilde konuşur hep karşı tarafı haksız bulur hep benim dediğim doğru der suratı hep ekşimsi çok itici biri hiç sevmiyorum bunu tam bi akp düşmanı
    Cevapla
  • yolcu46 10 yıl önce Şikayet Et
    musta kara bey e. evet haklısınız! yorumcu arkadaşların yorumlarını okuyunca demek ki benim gibi düşünenler de varmış diyorum seviniyorum inanın.. bana katıldığınız için teşekkürler. cümlemizin Miraç Kandili mübarek olsun! Rabbim bölücülere fırsat vermesin!
    Cevapla
  • mustafa kara 10 yıl önce Şikayet Et
    yolcu46 ya,. bu daha ne ki bazen haber7 nin kendisini eleştiriyoz,yorumumu yayınlamadı diye,o kadar sardı bana bu site başka yerde haber bakasım gelmiyor,yorumcularımız gerçekten süper,zannedersem çoğunun eğitim seviyesi yüksek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma