Zaman muhabirine tavsiye: Sevinirim!

Başbakan Erdoğan Zaman gazetesi muhabirine oradan ayrılmasını tavsiye etti: "Bence yer değiştirin durmayın oralarda"

GİRİŞ 04.04.2014 09:55 GÜNCELLEME 04.04.2014 11:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'a yapacağı ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularına cevap verdi. Zaman gazetesinden bir muhabir, yerel seçimler öncesi yayımlanan ve Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan'a bir soru sordu. Erdoğan ise verdiği cevaptan sonra Zaman muhabirine bir tavsiyede bulundu. İşte o sözler: 

"Bir defa gazetecisiniz, arkadaşımızın açıklamasını bile duymamışsınız. Kendisinin böyle söylemesinin mümkün olmadığını kendisi ortaya koydu. Biz arkadaşımızı bu tür dublaj, montaj yapanlardan iyi tanıyoruz. Bunu söylediğini kendisi ifade etti. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Böyle bir şey yapanla yürümemiz mümkün değildir. "Ben de cuma namazı kılmıyorum biliyorsunuz." Bunu söylüyorlar. Biz cuma namazının nerede nasıl kılınacağını iyi biliriz. Bir şeyden vuramadılar şimdi Başbakan cuma namazı kılmıyor. Bunlar sahtekar bunlarda her şey var. Bence yer değiştirin durmayın oralarda. Hatta utanmıyor musunuz bu iftiraları atmaya diyebilirseniz sevinirim."

YORUMLAR 9
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP içindeki Cemaat oy farkı !. Sahi ya Herkez AK parti içerisindeki Cemaat in oy farkını, destegini çekerse veya başka desteklerse çok oy farkı olacagını söylerdi.... Bu seçimde gördük ki, Cemaat in Ak partiye oy destegi ve katkısı yokmuş, Hatta Cemaat Ak parti sırtından geçiniyormuş.......... Peki CHP içerisindeki Cemat oyları ne kadardır ? .:)))) % 8 varmıdır, Cemaat, DSP ve MHP Oylarını geri alırsa CHP nin Gerçek oy oranı ne kadar olur sizce..:)))
    Cevapla
  • murat 10 yıl önce Şikayet Et
    o yok bu yok. Başbakanın biraz öz eleştiriye açık görüntü vermesi lazım.Her iddiayı inkar etmek ne kadar güven veriyor size ben bilmem fakat bu kadarı da inandırıcı değil.Sütten çıkmış ak kaşık derler buna.Hükümet üyeleri peygamber sülalesi olsaydı yine kusurları günahları görülecekti ve tövbe istiğfar edip toplumdan da helallik dileyeceklerdi.Kusurunu kabul edip düzeltmeye çalışmak ta önemli bir erdem.Cemaate gelince kendini savunmak için de olsa bugüne kadar ki toplumun kalbindeki yerini zedeledi.Sırf hükümete ayar vermek için sevmediği ve sevilmediği chp yi destekledi.Dindar toplumun destekleriyle yürüyen bir hizmeti kemalist siyasete alet etti veya toplum tarafından öyle algılandı.Chp yi kullanmak istedi veya kullanıldı.Bu ikinci meseleye dindar toplumun tepkisi daha büyük oldu.Fakat büyük çoğunluk akp ye oy verse de yolsuzluk iddialarını unutmadı
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Orhan Acar, size katılıyorum... Bunu yapmasını da başbakanımızdan vatandaş olarak beklerim, O şekilde görmek beni mutlu eder ve eminimki birçok vatandaşımızı da mutlu eder. Büyük camilerimizden birisinde, Cuma namazı veya bir vakit namazını Sayın Başbakanımızın Kıldırması çok güzel ve yerinde olur. Çünki Başbakanımız bizlerden birisidir. Bu şekilde kampanya yapılmasını da gönülden isterim.
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKAN NAMAZ KILIYOR MU, DİYE ŞÜPHE OLUŞTURMAK İSTEYEN GÜRÛÛÛH (!). oy dilendiğiniz chp 'liler ve baş m. bay KK beş vakit camiden çıkmıyorlar, alınları secdeden aşınmış herhalde... yalanın bini bir para oldu. Başbakan mitinglerde namaz kılmamış, geçen cumaya gitmemiş vs...SORMAK LAZIM bu Akıldânelere, bunca yalanı katlamanız da rüyanızda mı söylendi. Hani twitleri katlayın gibi, yalan ve iftiraları katlayın rüyası da görülmüş olur! RÜYA moda oldu ya!!!
    Cevapla
  • veysi21 10 yıl önce Şikayet Et
    FİTNECİLER!. Sayın Başbakanım,bu fitneciler nasihattan anlamaz.Liderlerini "Rab" edinmiş bu "Haşhaşiler" Kur'an'ı dinlemiyorlar,sizi nasıl dinlesinler. "Beyan esaatır" ilkesini bırakıp "İftira ve montaj esastır" diyorlar! Bunlara CHP yanlısı medya demek gerekir.Gülen ve yandaşlarını Kur'an'ı anlamaya davet ediyorum.Mücadele süresi 22.ayetini okusunlar: "Allah'a ve ahiret gününe iman eden hiçbir kavim,Allah'a ve Resülü'ne muhalefet/düşmanlık eden kimselerle dostluk ettiklerini bulamazsın.İsterse onlar;babaları,oğulları,kardeşleri veya soy sopları olsunlar.İşte Allah, onların kalplerine imanı yazmış ve onları kendinden bir ruh ile desteklemiştir...."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı