Anadolu Ajansı abone ağını büyütüyor

AA, Ürdün'ün en önemli medya organlarından Al-Rai Newspaper ve Jordan Times ile abonelik anlaşması imzaladı.

Anadolu Ajansı abone ağını büyütüyor
Anadolu Ajansı abone ağını büyütüyor
GİRİŞ 11.06.2014 12:05 GÜNCELLEME 11.06.2014 12:05

Ürdün'ün 50 bin satış rakamıyla en yüksek tiraja sahip olan gazetesi Al-Rai Newspaper ile İngilizce yayın yapan Jordan Times gazeteleri, AA ile abonelik anlaşması yaptı.

Al-Rai Genel Yayın Yönetmeni Samir el-Hayyari, AA ile çalışacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin kendi içeriklerinin güçlenmesine yardımcı olacağını belirtti.

Ürdün'de medya kuruluşlarıyla temaslarda bulunan AA Pazarlama ve Satış Direktörü Yılmaz Yaman ise bölgenin farklı ve zengin içeriğiyle önemli bir alternatifi olan AA'nın, hem Ürdün'de hem de diğer ülkelerde abone sayısını arttırdığını ifade etti.

AA Ortadoğu ve Afrika Direktörü Mücahit Soykan da AA'nın global ölçekte en hızlı büyüyen bölgesinin Ortadoğu ve Afrika olduğunu kaydederek, yeni açılan AA Etiyopya ofisiyle bölgede büyümeye devam edileceğinin altını çizdi.

Ortadoğu ve Afrika Satış Müdürü Şefik Taher ise mayısta bölgede Libya, Sudan ve Bahreyn'den yeni medya kuruluşlarının AA'ya abone olmasıyla sadece Ortadoğu bölgesinde aboneliği olan ülke sayısının 15'e yükseldiğini belirtti.

Ürdün'de günlük Arapça yayın yapan 5 gazete bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler