Fırıncı: Erdoğan'ın elini öpmek için eğilmedim

Paralel yapı destekçisi sitelerdeki "Bediüzzaman'ın talebesi Başbakan'ın elini öpmek istedi" haberlerine Fırıncı'dan sert cevap geldi.

Fırıncı: Erdoğan'ın elini öpmek için eğilmedim
Fırıncı: Erdoğan'ın elini öpmek için eğilmedim
GİRİŞ 26.06.2014 09:27 GÜNCELLEME 26.06.2014 09:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bediüzzaman'ın hayattaki talebelerinden biri olan Mehmet Fırıncı, internet sitelerinde yayınlanan bu haberin, cemaat medyasının gözünü kırpmadan uydurduğu yalanlardan biri olduğunun altını çizdi. 

İşte Mehmet Fırıncı'nın açıklamasından bazı başlıklar:

İNSANLARI SIRTINDAN HANÇERLİYORSUNUZ

Sitenizde "Mehmet Fırıncı Erdoğan'ın elini öpmek için eğildi – İşte iç acıtan o görüntüler – Bu da Bediüzzaman'ın talebesi" başlığı altında yayınlanan iftiranızı hayret ve teessüfle okudum. Ve, yakın zamana kadar dost bildiğimiz kimselerin, kimbilir hangi hesaplar uğruna bu kadar değişebildiğini ve göz kırpmadan imza attıkları en aşikâr yalanlarla insanları nasıl sırtlarından hançerleyebildiklerini ibretle müşahede ettim.

BEDİÜZZAMAN'DAN TEVAZU DERSİ ALDIK

Ben, Üstadımız Bediüzzaman Hazretlerinden aldığımız tevazu dersine yakışanı muhatap ayırt etmeden yapmaya çalışıyorum; siz de kendinize yakışanı yapıyorsunuz. Sizin yayınladığınız görüntüleri seyreden herkes rahatlıkla görecektir ki, burada el öpmek yahut el öpmeye teşebbüs mânâsına gelebilecek bir hareket yoktur; sadece, angaje olduğunuz anlayışı içine düştüğü durumdan kurtarmaya çalışan bir gazetecinin ümitsizce çırpınışı vardır. 

AHİRETTE HESAP VERECEĞİNİZİ UNUTMAYIN

Size daha fazla birşey söylemeyeceğim. Yaptığınızın ne mânâya geldiğini idrak etmeye fazlasıyla yetecek bir yaştasınız. Sadece, bütün bu yaptıklarınızdan birgün hesaba çekileceğinizi hatırlatmakla iktifa ediyor; bahis mevzuu iftira içerikli haber ve videoyu sitenizden kaldırarak bu açıklamayı yayınlamanızı rica ediyor, bu konudaki kanunî haklarımı da saklı tuttuğumu bilmenizi istiyorum...

Sabah

YORUMLAR 14
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    yaşım 77 fırsat geçsin ve ERDOĞAN kabul etsin, Elinden öperim !. Yeri geldi bazılarının boşu boşuna elini öptük ama Erdoğanın türkiyeye yapmış olduğu hizmetleri nankör olup inkar edemem eli öpülmesi gereken biridir !
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..nereye kadar. ..ey paralel ! amacınız nedir,derdiniz nedir? bir islam devleti mi kurmak istiyorsunuz da , seçilmiş hükümeti buna mani olarak mı görüyorsunuz,? devletin en üst makamlarını dinleyerek ne yapmak istiyorsunuz,eğitim işleriyle uğraştığını söyleyen sizlerin bu kayıtlarla ne işi olabilir? himmet paraları ile kurulan basın yayın organlarında insanlara iftiralar atarak nereye kadar gideceğinizi sanıyorsunuz? bu yolun sonu çıkmaz sokak bunu göremeyecek kadar mı basiretiniz bağlan dı, bu kadar mı nefsinize yeniksiniz.Bir gönül hareketi değil bir kadro hareketi olduğunuzu herkese gösterdiniz gönüller feth olmadan hiç biryere varılmayacağını bilmiyormusunuz, göründüğünden farklı gündemi olanların münafık olduğunu bilmiyormusunuz ?
    Cevapla
  • turgut1 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim mehmet fırıncı hocamız ve onun gibi dönemin yıldızlarınn ömrünü uzun etsin. paralelcilerde ahlak ve ahlaka dair sınır kalmadı gözküyor..
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BEDİÜZZAMAN 'I TAKDİR EDERİM , BAŞBAKANI DA. Gerisi boş laflar ve söylemlerdir. Bir lafla veya hareketle birisi gözden düşüyor ise, zaten o kişiyi tutmuyorsunuz demektir.
    Cevapla
  • necdet 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim fitnecilerden bizi korusun. “Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı, belâlar sel gibi üzerinize dökülecekti” Hadisi Şerif. Uzun boylu adamın yanında yaşlı ve beli bükülmüş bir insan ve paraleller "yine fitne peşinde. Ayrıca bu 26. lema geçen bir mesele. Yani paraleller risali nurun nurundan hisse alamamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü