Kışlakçı: IŞİD uzaydaki tanımsız cisim gibi

Anadolu Ajansı Afrika ve Ortadoğu Koordinatörü Turan Kışlakçı, IŞİD ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kışlakçı: IŞİD uzaydaki tanımsız cisim gibi
Kışlakçı: IŞİD uzaydaki tanımsız cisim gibi
GİRİŞ 15.09.2014 11:05 GÜNCELLEME 15.09.2014 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD’i uzaylı bir örgüte benzeten Kışlakçı, yayınlanan Hollywood ayarındaki infaz görüntüleriyle propaganda çalışması yürütüldüğünü ifade etti.

Kışlakçı'nın açıklamaları şöyleydi:

“IŞİD UZAYDAKİ TANIMSIZ CİSİM GİBİ”

Hollywood uzay filmlerinde çok rastlanır. “Tanımlanmayan bir cisim yaklaşıyor” denir. Sonra o cisim gelir ve dünyayı mahveder. Burada da tanımlanmayan bir cisim var. Adı: IŞİD . Bunlar uzaylı.  Gelip dünyanın bir yerine konuyorlar. Yıllardır mücadele eden örgütlerin yapamadığı şeyi yapıyorlar. Kısa sürede pek çok yeri alıyorlar. Devlet ilan ediyorlar ve dünya bunu seyrediyor. İngiliz biri çıkıyor, Amerikalı ve İngilizleri kesiyor. Görüntüler gayet kaliteli. Yüzü kapalı siyah giyinmiş biri ve onun yanında kırmızı elbiseli biri var. Bunu ancak Hollywood filmlerinde görebilirsiniz. Bütün terör örgütlerine baktığımızda bu tarz bir propaganda göremiyoruz. Örgütlerin propagandası normalde zayıf olur. Ama burada propaganda önde, örgütün kendisi geride.”

Anadolu Ajansı Afrika ve Ortadoğu Koordinatörü Turan Kışlakçı, A Haber’de Orhan Sali moderatörlüğündeki Diplomasi programına konuk oldu.

YORUMLAR 1
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    ÜÇ KAĞIT. Bu dinciler kadar üçkağıtçı bir kesim görmedim, nasılda lafı eveleyip geveliyorlar, neymiş belirsiz cisimmiş. Üçkağıtçılıkta zirvesiniz, hiçbir değer yargınız yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle