Hürriyet Savcı'ya yapmadığını teröriste yaptı

Şehit Savcı Kiraz'ın fotoğraflarını başına silah dayanmış bir halde servis eden Hürriyet, öldürülen terörist konusunda daha hassas davrandı.

Hürriyet Savcı'ya yapmadığını teröriste yaptı
Hürriyet Savcı'ya yapmadığını teröriste yaptı
GİRİŞ 02.04.2015 07:32 GÜNCELLEME 02.04.2015 07:51
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Önceki gün Çağlayan Adliyesi'nde rehin alınarak, teröristlerce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın, terör örgütü tarafından propaganda amacıyla paylaşılan fotoğraflarını olduğu gibi yayınlayan Hürriyet, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda öldürülen teröristin yüzünü buzlayarak servis etti.

Terörist propagandası yapılan fotoğrafı, hiç bir hassasiyet gözetmeksizin, olduğu gibi yayınlayan Doğan Grubu yayın organları Savcı Kiraz'ın cenaze törenine alınmadı.

YORUMLAR 38
  • zehra türk 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bi tanesi de çıkıp desin ki biz bu vatan topraklarında leş kargalarin kokuşmuş terörist cesetlerini istemiyoruz diye kardesim bu topraklar kanla başla alınmadı mi senin benim; dedem babam ölmedimi!? e be kardesim senin kahraman dedenin kanının yanına terörist gömülür mü?! basit düşünme hepimizin gideceği son durak ora...terörist olan vatana hainlik eden bu topraklara göz dikenin leşini bile istemez benim canım vatanım.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP nin bu ülkede bir şeyler değiştireceğini düşünüyordum. Gezi olaylarında gerek çevremde gerekse sosyal medyada aktif olarak AKP tarafındaydım ama ondan sonraki olaylar yanıldığımı gösterdi. Şimdi de bu gibi haberler onun yandaşlarının da iki yüzlülüğünü gösteriyor.
    Cevapla
  • davut 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka sacmalık gerceklerı sımdı gorme zamanı ne musluman var o oluyo savcının hayatını ogren ondan sonra yaz o avukatlar nıye cıngenelık yapıyo onların guvenlıgı ıcın yok ama onlar bılıyo onlara bısey olmaz ondan bundan sonra rahatça ıcerı bısey sokamıycaklar uyanın artık
    Cevapla
  • haydar 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel olup ihanet edenler anlayamazlar. Aldatarak iş görüp gizli gündemi olanlar güvenilmezler.
    Cevapla
  • ya bi git hemşerim ya, 9 yıl önce Şikayet Et
    Dava insanı gerçekleri görme basiretine sahip insandır. yanar döner adamlardan dava insanı olmaz. Kim nerede iki yüzlülük yaptı dersin? .. Son iki seneyi güzelce bi incele sen. basiretliysen anlarsın. Gerçi ben senin Ak Partili olduğuna da inanmadım ama, neyse.
    Cevapla
  • Abdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hak edene hak ettiği gibi davranılmalı. Vatan millet düşmanı basın değersizdir her yerde değersiz olduklarını yüzlerine vurmalı. Devlet kurumlarına gazeteleri ve temsilci, muhabirleri alınmamalı, reklam verilmemeli, her türlü zorluk çıkarılmalı. Bunlar ancak bundan anlar.
    Cevapla
  • maho 9 yıl önce Şikayet Et
    ben haber7 internet sayfasından haberi okudum ve bahsi geçen fotğraf karesini ilk bu siteden gördüm.
    Cevapla
  • haso 9 yıl önce Şikayet Et
    iktidarın suçları basından medyadan çıkartılamaz
    Cevapla
  • Nihat Coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar bazı kişi ve kurumların içlerinde bastırmakta zorlandıkları hastalıklı ruh hallerini gözler önüne sermiştir. Doğan mert bir kuş türüdür. Akbabalar gibi leş yemezler. Her doğan mert olmuyormuş, ER doğanlar harıç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!