Esra Elönü dünya evine giriyor!

Haber7.com'un en çok takip edilen ve tartışlan yazarlarından Esra Elönü, bu pazar İstanbul'da nikah masasına oturuyor..

Esra Elönü dünya evine giriyor!
Esra Elönü dünya evine giriyor!
GİRİŞ 06.11.2012 11:06 GÜNCELLEME 06.11.2012 12:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Gerek 'Feride'nin Günlüğü' adlı köşesinde yazdıkarı gerekse de katıldığı televizyon programlarındaki görüşleriyle Türkiye'nin en tartışılan yazarlarının başında gelen Haber7.com yazarı Esra Elönü, İstanbul'da 11 Kasım pazar günü, Karabük Üniversitesi öğretim görevlilerinden Süleyman Civliz ile dünyaevine giriyor.

Şimdiden Haber7.com ailesi olarak polemikçi yazarımız Esra Elönü'ye ve müstakbel eşi Süleyman Civliz'e bir ömür boyu mutlulaklar dileriz.

YORUMLAR 14
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bundan ucyıl evvel evlenmemismiydi bu bayan
    Cevapla
  • HASAN KARABASAN 11 yıl önce Şikayet Et
    hele şükür. ben kendisine yazılarına yaptığım yorumlarımın çoğunda evlenmesini tavsiye etmiştim. evlenince belki yazmaktan vazgeçerde evinin kadını olur. beyine hizmete adar kendisini ve ümmeti muhammet kurtulur.ama zevceliği de yazıları gibi olursa üzülerek söylüyorum ama 6 aya kalmaz boşanırlar.esra elönü ve süleyman civliz beyi tebrik ediyorum. süleyman civliz beye sabır tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • Sema 11 yıl önce Şikayet Et
    esra elönü dünya evine giriyor!. bu nasıl bir başlık esra o zaman biz marsın bekarlarıyız en çok sen bu ifadeye tepki koyardın:) bu arada çok sevindim,şaşırdım ve çook mutlu oldum ALLAH mutluluğunu daim etsin...
    Cevapla
  • ismail aydemir 11 yıl önce Şikayet Et
    inşaALLAH..... hayırlı olsun.inşaALLAH sonu mezarda biter.bu kutsalın...
    Cevapla
  • sana ne 11 yıl önce Şikayet Et
    mutluluklar!. esra hanım'a eşiyle ömür boyu mutluluklar dilerim. kendisinden de bir istirhamım olacak; evlilik hakkında, beklentileri hakkında ve bir zaman sonra yeni evlenenlerin aile mutluluğu hakkında şu anki üslubu ile bir kaç yazı yazsın. o zaman bazı gelişmeler hakkında ip uçları elde edebiliriz. tekrar mutluluklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı