OGS için bankaya gitmeye son

Ziraat Bankası’nın OGS kullanıcılarına yeni bir hizmetini açıklayan Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar OGS’nin cep telefonu ile ödenebileceğini söyledi

OGS için bankaya gitmeye son
OGS için bankaya gitmeye son
GİRİŞ 28.01.2007 00:01 GÜNCELLEME 28.01.2007 00:01

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar. Samanyolu Haber Televizyonu’nun Ekonomi programı Marka’da Metin Yıkar'a konuştu.

Çağlar yeni sistemi şöyle açıkladı. ‘’Belli bir para yatırıyorsunuz ve böylelikle de geçiyorsunuz. Paranız bitince içinde tekrar dolduruyorsunuz. Ve bir şekilde ulaşıyorsunuz. Gerçi artık internet bankacılığıyla bunu yapmak bankaya gelmeden de mümkün ama tabii herkes internet bankacılığını kullanmıyor.

 Ve hele ki bizim müşteri ağırlıklı olarak kitlemiz küçük esnaf, orta gelirli çiftçi, emekli memur gibi insanlar olduğunu düşünürsek, pek internet bankacılığıyla yakınlıkları yok. Dolayısıyla bugün herkesin cep telefonu var. Ve cep telefonundan belli kontör yükleme imkanı bu yeni yaptığımız sistem itibariyle mümkün.

Bu sayede kimse bankaya gelmek zorunda kalmayacak veya interneti ben kullanmadan cep telefonu faturasına ilave olacak. Bir şekilde ki bu ciddi bir kolaylık sağlamış olacaktır.’’
Yeni uygulama için 444 00 00 nolu telefondan veya bankanın internet sitesinden bilgi alına bilir




YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber