Yalçın Ergündoğan beyin kanaması geçirdi

BirGün gazetesi yazarı Yalçın Ergündoğan, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedavi altına alındı. Müşahede altına alınan yazarın sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

Yalçın Ergündoğan beyin kanaması geçirdi
Yalçın Ergündoğan beyin kanaması geçirdi
GİRİŞ 27.02.2007 10:00 GÜNCELLEME 27.02.2007 10:00

Gazeteci-yazar Yalçın Ergündoğan yoğun bir baş ağrısı ve görme bozukluğu şikayeti ile başvurduğu Ege Üniversitesi Nöroşirürji uzmanı Doç. Dr. Tayfun Dalbastı tarafından müşahede altına alındı.


Yapılan kontrollerde Ergündoğan'ın beyninin sağ lobunda (yarı küre) 3 cm çapında bir ödem oluştuğu ve görme merkezine yaptığı basınç sonucu görmeyi bozduğu saptandı.


Ergündoğan'ın doktorundan alınan bilgiye göre; '2 aya yakın bir sürede ödemin dağılacağı, görme merkezi üzerindeki basıncın kalkacağı ve görmenin normale döneceği' ifade edildi. Kanamanın arka planındaki gerekçenin öğrenilebilmesi için Yalçın Ergündoğan'a 'beyin anjiyosu' yapılacak. Çıkan sonuca göre uygun düşen tedavi uygulanacak.

Bazı sağlık şikayetleriyle İstanbul'da başvurduğu sağlık kurumunda Ergündoğan'a yapılan tetkikler sonucu 'şeker hastalığı' tanısı konmuş, uygulanan diyet ve ilaç tedavisi ile şeker normal değerlere düşmüştü...


(www.sesonline.net)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız