Suudiler Hürriyet'e erişimi engelledi

Suudi Arabistanlı yetkililer dün sabahtan itibaren haberden çok müstehcen resimler içerdiği gerekçesiyle Hürriyet gazetesinin internet sitesine erişimi engelledi.

Suudiler Hürriyet'e erişimi engelledi
Suudiler Hürriyet'e erişimi engelledi
GİRİŞ 04.06.2007 00:00 GÜNCELLEME 04.06.2007 00:00
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Dün Hürriyet’in internet sitesine girmek isteyenler, sitenin müstehcen siteleri listesine alınarak erişimin engellendiğini belirten uyarı sayfasıyla karşılaştı.

Bu arada, Dünyanın birçok yerinde haber siteleri “Temiz İnternet Sitesi” kampanyaları yapıyor. Birleşmiş Milletler (BM)’in de bu konuda uyarıcı kampanyalar için çalışmalar yapacağı kaydedildi.

Medyahaber

YORUMLAR 79
  • metin çimen 16 yıl önce Şikayet Et
    aferim. eğer yazılan doğru ise bizde de yapılsın
    Cevapla
  • deniztuzu 16 yıl önce Şikayet Et
    güzel tespit. sitelerine hiç uğramadığım için bilmiyorum ama ilginç doğrusu, bizde de uygulansın hatta gazeteleri de günlük haber gazetesi değil günlük ilan gazetesi olarak değerlendirilmesi lazım...
    Cevapla
  • Olay Budur 16 yıl önce Şikayet Et
    Bizde de uygulansın !. Ben şahsen suudi yönetimine hiç sempati duymuyorum. Ancak nasıl olduysa bu mevzuuda doğru bir karar almışlar. Şahsen ben aydın doğanın mütareke matbuatının tamamının, ki bunun başında hürriyet,milliyet ve radikal gelir, sadece ülkemiz için değil, bütün insanlık için zararlı bir yayın anlayışı benimsediğini ve Türk toplumuna zarar verdiğine inanıyorum.Daha insani ve barış dolu bir hayat için doğan medya grubu Türk halkı tarafından boykot edilmeli.
    Cevapla
  • bakircaner 16 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun. Helal olsun yapanlara . Farkına varmadan insanlığa iyilik yapmışlar.Bir muddet fitne fesat yayamamışlardır. Hahahahaha...
    Cevapla
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    . Sansür diyolar, demokrasi diyolar ne alakası var efendi demokrasiyle falan. Siz batı zihniyetine girmişsiniz, ben yapmam ama genede olsun hayır kardeş, İslam bireyi değil toplumu düşünür o zaman sen uyuşturucu almıyorsun ama satmalarına izin mi vereceksin, bu da aynı şey, o resimleri gören ne kazanacak efendi?!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?