DTP'lilerden Adana'daki sonuçlara itiraz

DTP’nin desteklediği bağımsız adaylardan Nazmi Gür, İl Seçim Kurulu’nun açıkladığı geçici sonuçlara itiraz edeceğini söyledi.

DTP'lilerden Adana'daki sonuçlara itiraz
DTP'lilerden Adana'daki sonuçlara itiraz
GİRİŞ 23.07.2007 12:35 GÜNCELLEME 23.07.2007 12:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nazmi Gür, Adana genelinde il sandık başkanlarına imzalatılan resmi tutanaklarda 63 binden fazla oyu olduğunu belirterek, İl Seçim Kurulu’nun açıkladığı kesin olmayan sonuçlarda bu sayının 50 bin olarak görüldüğünü söyledi. Gür, İl Seçim Kurulu’na, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak saat 13.30’da itiraz edeceklerini söyledi.

Nazmi Gür, Ceyhan, Seyhan ve Yüreyir ilçelerinden kullanılan oyların büyük bir kesimini aldıklarını belirterek, “Örneğin, Seyhan 2.bölgede 25 bin 43 oyumuz varken bu sayı 16 bin küsürlere indirilmiş” dedi

YORUMLAR 4
  • Ahmet Yiğit TÜRKELİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Başladılar.. Daha gelmeden maraza çıkartmaya başladı çiyanlar.Bunların aklı fikri bölücülükte,eyalet arayışında.Tiz başları vurulmalıydı ama geçti artık.
    Cevapla
  • murat ak 16 yıl önce Şikayet Et
    barajcılar yine devrede. işte bir skandal daha.kesinlikle adana\'dan vekil seçildiğine inanıyorum nazmi bey.ama biliyorsun ki genel barajcılar adanada da kendilerini gösterdi.ve biliyorsun ki türkiye partisi olduğumuzu er ya da geç bu barajcılara göstereceğiz.önce adana deyip mersinle devam ankara istanbul ve bütün ülkeyi saracağız
    Cevapla
  • orhan doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    evet daha fazla olmalı. evet itiraz edilmeli.nazmi gür\'ün oyları en az 60 bin iken 50 gösteriliyor.hakkı yeniyor
    Cevapla
  • ismail GEZGİN 16 yıl önce Şikayet Et
    . ysk ya benımde ıtırazım var tum oylar yenıden sayılsın belkı denız baykalı ve mehmet agarı gerı getırı hatta zamanı gerı alalım sayın erdogan yapın bı guzellık muhalefete belkı bı kac oy daha alırlar.::))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar