Akmerkez'de namaz provokasyonu

Etiler'deki alışveriş merkezi Akmerkez'de önceki gün saat 17.00 sularında Gilan Mücevherat ve MOS Kuaför önünde bir şahsın alelade namaz kılması oldukça ses getirdi.

Akmerkez'de namaz provokasyonu
Akmerkez'de namaz provokasyonu
GİRİŞ 14.02.2008 16:45 GÜNCELLEME 14.02.2008 16:45
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Ancak Gilan Mücevherat ve MOS Kuaför çalışanlarının verdiği ifadeler, olayın provokasyon olduğunu ortaya koyuyor. Gilan Mücevherat çalışanları aynı gün içinde Akmerkez'de dört-beş defa alelade yerlerde namaz kılındığını ifade etti.


Zaman Gazetesi'nin haberine göre, namaz kılan şahsı kendilerinin görmediklerini söyleyen çalışanlar, bu olayın provokasyon amaçlı olabileceğini söyledi. Eldeki fotoğraflara bakıldığında namaz kılan şahsın önüne hiçbir şey sermemesi de bu iddiaları güçlendiriyor.


KIBLEYE DÖNÜLMEMİŞ!


MOS Kuaför çalışanı Orhan Bademli, olayı görmemesine rağmen, bir gazetede yer alan cep telefonuyla çekilmiş fotoğrafı gösterdiğimizde namaz kılan adamın durduğu noktanın kıbleyi işaret etmediğini söyledi. Kıblenin adamın durduğu noktanın 30 ila 40 derece sola düştüğünü söyleyen Bademli, "Bu olaya tanık olsaydım bu adamın böyle bir şeyde bulunmasını engellerdim." dedi. Akmerkez'de Gilan Mücevherat önündeki küçük bir açıklıkta meydana gelen olaya ilişkin Bademli, bu olayın popülist bir şey olduğunu, üzerinde durularak bu insanların ciddiye alınmaması gerektiğini ifade etti. İçinde mescit bulunmayan Akmerkez'de güvenlik çalışanları ve mağaza sahipleri daha önce böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söyledi.


Yeni Şafak

YORUMLAR 81
  • muhammet berke 16 yıl önce Şikayet Et
    GAYRİMEŞRU DOĞAN HABER AJANSI. Bu haber bir müfteri aydın doğan zihniyetinin alışılmış sıradan provakasyonudur.Biz Aydın doğanın karanlık kirli çete ilişkileriniden öte genetik kökenini dahi çok iyi biliyoruz.Doğanın bunların ötesinde yolsuzluklar marifetiyle edinmiş olduğu servetinin uzanlar akibetine uğrayacağı korkusu hürriyet gazetezi ve diğer poşet gazete manşetlerinde panik atak,iftira,çamur ve edepsizlik olarak yansımaktadır.Türkiye er geç kan emen sülüklerden yarasalardan mutlaka kurtulacaktır.kudurun kudurabildiğiniz kadar...
    Cevapla
  • muhammet berke 16 yıl önce Şikayet Et
    VELİ BAŞAR = ZİHNİYETİ BOZUK KAŞAR. Sanki aynı tornadan çıkmış gibi islam düşmanları müfteriliği şahane laiklik bahane hesabı kuduz mikrobu bulaşmış dört ayaklılar gibi ısıracak mütedeyyin insan arıyorsunuz.Tabi anladığım kadar serde şöhret olma hevesiyle çoban değneği hesabı gelip sürtünmüşsün.Sanırım bu ruhsal derinliklerinde saklı olan mazoşimle alakalı olmalı.Hadi bunada eyvallah, cinsel tercihi sebebiyle hem cinsleri arasında aranan hiç kimseyi yadırgayacak değiliz.Yalnız bunu dolaylı ima etmek yerine açıkça çekinmeden söyleyebilmelisin.
    Cevapla
  • kırık hemze 16 yıl önce Şikayet Et
    Bizim burda da garip türler türedi. Başörtüsü tartışmaları başlamadan önce hiç görmemiştim bu tipleri. İsteyenin istediği kadar açıldığı,isteyenin istediği kadar kapandığı bir ilçede yaşıyorum.Nedense daha önce hiç rastlamadığım tipler görmeye başladım. Krmızı ojeli krmızı rujlu o biçim makyajlı, daracık pantolonlar giyen ve cadde ortasında gel beni... der gibi kırıta kırıta yürüyen başörtülüler görmeye başladım.Bildiğiniz başörtüsü.Sokakta herhangi bir kızda gördüğünüzde inancı gereği takanlardan şeklinde kanaat getireceğeniz türden bağlanmış. Kadın erkek genç yaşlı açık kapalı herkes dönüp bi daha bky
    Cevapla
  • erol erols 16 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar. Bu kiralık zavallı kuklaların ülkeyi germek için yapmayacakları yok. Artık bu tür ucuz provokasyonlara bile tenezzül ediyorlarsa harbiden bunların cılkı çıkmış. Vah vah bu kadar düştüler ha.
    Cevapla
  • erol erols 16 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...
Süper Lig'de sezonun en iyi oyuncuları seçildi! Gol kralına büyük şok