Hüseyin Üzmez revir koğuşunda kalıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki kıza cinsel istirmasda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan gazeteci yazar Hüseyin Üzmez'in 15 kişinin tedavi gördüğü revir koğuşunda kaldığı öğrenildi.

Hüseyin Üzmez revir koğuşunda kalıyor
Hüseyin Üzmez revir koğuşunda kalıyor
GİRİŞ 28.04.2008 16:34 GÜNCELLEME 28.04.2008 16:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hüseyin Üzmez cezaevinde revir koğuşunda kalıyor, avukatları itiraza hazırlanıyor
Devlet tarafından korumaya alınan ilköğretim okulu öğrencisi kızın ise alınan raporunda bakire olduğu belirlenirken Üzmez'in avukatları, tutuklama kararına itiraz etmeye hazırlanıyor.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl ilçesinde bir kadının küçük yaştaki kızını fuhuşa zorladığı iddiası üzerine polis kadını takibe aldı. Para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu öğrenilen Livaze Ç.'nin yıllar önce tanıştığı Hüseyin Üzmez'in evine gittiğini belirleyen polis, Livaze Ç.'nin 14 yaşındaki kızı B.Ç.'nin cinsel tacize uğradığı iddiasıyla Üzmez'i, kendisinden zaman zaman para alan anne Livaze Ç.'yi ise 'istismara göz yummak' suçundan gözaltına aldı. Cumartesi günü adliyeye sevk edilen Üzmez ve anne Livaze Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üzmez'in Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ilerleyen yaşı nedeniyle halen 15 kişinin tedavi gördüğü revir koğuşunda kaldığı öğrenildi. Üzmez'in avukatlarının tutuklama kararına itiraz etmeye hazırlandığı öğrenilirken, B.Ç. ve babası Bekir Ç.'nin şikayetçi olmadığı belirtildi.

Bursa'da son aylarda fuhuşa yönelik suçüstü olay yaşanmazken savcının gizlilik içerisinde yürüttüğü olayın basına yansıması dikkat çekti. Cumartesi günü akşam saatlerinde tutuklanan Üzmez, kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere 'Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz, mahkeme sırasında konuşmak yanlış, ondan sohra hesaplaşacağız. Bu büyük bir komplodur' demişti.


(Cihan)

YORUMLAR 16
  • bahadır bayram 16 yıl önce Şikayet Et
    bal gibide komplo. kartel medyasını ve üç kuruşluk adamların hain komplosudur bu.üzmez gibi birinin böyle basitleşeceğini hiç sanmam ve zaten inanmadım da.ha bu arada kızı korusunlar iftira için kızı bozabilir bu namussuzlar.boşuna dememişler merhametten maraz doğar diye.adam yardım ediyor ama birileri kızı ve anasını satın alarak bu komployu kurmuşlar.Allah insanı iftiradan korusun. Hüseyin beyi de Rabbim tezden kurtarır İnşaallah.
    Cevapla
  • erzıncanlı görkem 16 yıl önce Şikayet Et
    . Hani tecavüz etmişti kıza?şimdi de istismara mı döndü iş?bir insana atılacak en keskın iftira budur bence.yani temize çıksa bile lekesi kalacaktır beyinler de....
    Cevapla
  • Süha DENİZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Pes !!!!. Hani Şu sapıklıkla suçlanan, 14 yaşında küçücük bir kıza tecavüz ettiği iddia edilen, HÜSEYİN ÜZMEZ olayını Hiç HABER YAPMASAYDINIZ !!! Nedir sizi durduran ??? Neden diye sormak bile komik aslında ya.. NEYSE..
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    İnsaf yahu !. Vuracaksınız madem eşi kendinden 50 yaş ufak olmasınımı bahane ediyorsunuz.Yakıştıramayabilirsiniz ama evlendiklerinde eşi 22 yaşındaymış ve ailesine ragmen Hüseyin beyle evlenmiş.Evlenmelerine kanunlarda mı,dinde mi,ahlak kuralları mı engel.Onlar hallerinden memnunsa kime ne.Bahane olarak VAKİT yazarı olması yeterde artar bile...
    Cevapla
  • hakan sülecik 16 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah komplo olduğu ortaya çıkar. Hüseyin Üzmez abimiz özü sözü bir mert bir insandır. İnandığı davadan ölse vazgeçmez. Bu olaydan beraat edeceğine eminim. Bir de suç kesinleşmeden kimse iftira atmasın. Eğer bir suçu olduğu kanıtlanırsa en ağır lafı ben söylerim. Aynı şey Ergenekon için de geçerli. Bir haber çıkıyor herkes balıklama atlıyor. Bu kutuplaşmayı bırakalım. İnsanları şucu bucu diye ayırmayın. Haklı ya da haksız diye gruplandırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!