Demirtaş işte böyle askerlik yapıyor

Sahte çürük davası sonrası tahliye edilen ve sonrasında askere alınan eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş birliğinde eğitime çıkarılmıyor.

Demirtaş işte böyle askerlik yapıyor
Demirtaş işte böyle askerlik yapıyor
GİRİŞ 09.05.2008 00:12 GÜNCELLEME 09.05.2008 00:12
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye edilip askere alınan eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş eğitime çıkarılmıyor, güvenlik nedeniyle 24 saat 2 astsubay nezaretinde, diğer askerlerden uzak tutuluyor.


Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’ndaki bu uygulamanın DTP’den gelen 'Demirtaş’ın güvenliğinin sağlanması' istemi üzerine alındığı ifade ediliyor.


Nöbet tutturulmayan ve silah teslim edilmeyen Demirtaş’a nöbetleşe olarak eşlik eden 2 astsubay, birlikte yemek yiyor, aynı odada uyuyor. Sağlığı iyi olan ve tezkere için gün sayan Demirtaş’ın asker kıyafetiyle henüz fotoğraf çektirmediği ve çektirmek istemediği öğrenildi.

YORUMLAR 64
  • ebu_basir 15 yıl önce Şikayet Et
    ohh ne ala . yaw ben askerden geleli 5 sene oldu hala ayaklarımda mantar illeti var bu adam yan gelip yatıyoo bu nasıl adalet ......
    Cevapla
  • serkan erkuvan 15 yıl önce Şikayet Et
    ZORAKİ ASKERLİK.... Türkiye de sayısı oldukça fazla sayıda hem de milliyetçiyim diye geçinip çürük raporu alarak askerlik yapmayan insanlar var.Nurettin Demirtaş DTP nin genel başkanı ve 2,5 milyon insanın oy verdiği bir parti lideridir. Ülkücü ve faşist çevrelerin hedefindedir. Bıraksalar burda yorum yapanlar bile onu linç edebilecek durumdadır. Tabiki bir hukuk devletinin gereği olarak koruma verilecektir. İnsanın en temel hakkı; ne olursa olsun YAŞAMA HAKKIDIR.
    Cevapla
  • halil tekin 15 yıl önce Şikayet Et
    . yorum yok.yoruummmm yoookkk.mehmetçik bu gün mayına bastı.evet mayına bastı.içim çok dolu yazacam yazamıyorum.yine canlar yandı.asker kıyafeti giymiyormuş .assubaylarla yemek yiyormuş.yorummmm yoookkk.
    Cevapla
  • can whisper 15 yıl önce Şikayet Et
    İÇİM SIZLIYOR İÇİM. Bu memleketın evlatları 18 ay 15 ay aslanlar gibi askerliğini yapıyor. Şehit olmasalar bile canını dişine takıp kimsenin yapmayacağı işleri yapıyor. Kimisi bunalıma girip intihar ediyor. Kimisi ailesinin gönderdiği ayda 20 ytl ile geçinmeye çalışıyor. SOĞUKTA DONUYOR, TUVALET TEMİZLİYOR, YERDE SÜRÜNÜYOR. Ama bu adam eğitime bile katılmıyor olacak iş mi. Ah ben orada ki bir komutan olacaktım. Ahhhh. İçim sızlıyor içim. gördükçe içimdeki kin daha da şiddetleniyor.
    Cevapla
  • ercan taşkesen 15 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. davetlerde baş örtülü var diye davetlere gitmeyen. dindar olan insanları çağ dışı diye ordu evlerine sokmayan. şehit olan mehmetçiğin başörtülü anasına veya sakallı babasına gözyaşlarıyla övünç madalyası takıp ardından vatandaş olarakbile görmeyen zihniyet. alın bakın binlerce insanın kanına girmiş alçakları nasıl el üstünde tutuyorlar ve kolluyorlar. bu vatan için canını verecek kadar seven bizlere bir bakın. birde alçaklara yapılan muameleye bir bakın. daha başka ne diyebilirimki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu