Tuğba Özay: İlk namazı cezaevi avlusunda kıldım

Bedel’ adlı kitabında, cezaevindeyken ilk kez namaz kıldığına yer veren Özay, “Her şerde bir hayır vardır. Manevi olarak çok şey kazandım” dedi.

Tuğba Özay: İlk namazı cezaevi avlusunda kıldım
Tuğba Özay: İlk namazı cezaevi avlusunda kıldım
GİRİŞ 09.05.2008 08:40 GÜNCELLEME 09.05.2008 08:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ömer Karahan'ın haberi


Paşakapısı Cezaevi’nden çıktıktan sonra podyumlara geri dönen Tuğba Özay, tutukluluk günlerini 600 sayfalık kitabında anlattı. ‘Bedel’ adlı kitabında, cezaevindeyken ilk kez namaz kıldığına yer veren Özay, “Her şerde bir hayır vardır. Manevi olarak çok şey kazandım” dedi.


Özay, namaz kıldığı ilk anı ise şöyle dile getirdi: Yeni yıla girdik, 1 Ocak 2008. Hava çok soğuktu kar yağıyordu. Bir arkadaşıma dedim ki “Bana namaz kıldırır mısın?” O da kabul etti. 2008’e öyle girdim. Avluda ilk kez secdeye vardım. Olağanüstü bir şeydi. Ondan sonra da bir daha kılmadım... Özay, eski sevgilisi Akın Büyükoğlu’nun kendisi için söylediği “Çiçeği koklayıp atmadık, yakamıza taktık, büyük hataydı” sözlerine de şu yanıtı verdi: Gerçekleri konuşursam sokağa çıkamazlar. İnsanlar yaşadığı her şeye sahip çıkacak yürekte olmalı. Keşke karşımdakiler de benim gibi delikanlı olabilse.


(Akşam) 

YORUMLAR 10
  • efsun özarslan 15 yıl önce Şikayet Et
    ben de sandım yılbaşı gecesi başlamış. bi daha da hiç bırakmadım diyecek :) bidaha da hiç kılmadım deyince afalladım yani:) allah önce ben kuluna olmak üzere az da olsa devamlı ibadetler nasip etsin! (amin)
    Cevapla
  • Mustafa Bacak 15 yıl önce Şikayet Et
    Aslında inanmazdım kesinlikle . Ama Allah diyorki özet olarak. Onlar yaşam tarzıyla düşünce yapılarıyla inkar ederler ama fırtınalı bir günde gemide ilk önce Allah akıllarına gelir Aman ya rabbi derler. Biz onları kurtarırız yine küfürlerine devam ederler bu manaya gelen ayet olması vallahi inanmazdım. Ama Allah 1400 sene önce haber ettiği için doğru söylüyon Tuğba. Ama gemiden indiğin için nefretim devam ediyor.
    Cevapla
  • Mustafa Bacak 15 yıl önce Şikayet Et
    Ne namazını kıldın. Hangi vaktin namazını kıldın bilmem.
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    . Baykal\'ın Amr bin As\'dan hadis aktarması ne ise Tubiş\'in de namaz kıldığını söylemesi aynı şey
    Cevapla
  • hasanşahın kılıç 15 yıl önce Şikayet Et
    kurtar kendini tuğba ,görelim seni, merve ildeniz in yolun dan git.. yürekli bir kızdır,tuğba kapıldığı girdapın(sanat camiası denen çıkmaz) farkında olmasına rağmen asıl gerçek olan hayatın farkına varmış ve hapisteki günlerin de bunu düşünme fırsatı bulmuş. onun yüreği cesareti ve insan lığı bir çok insan da yokdur.dediğim gibi girdiği o yoldan çıkmak kolay değildir.enazın dan henüz çıkamaz çünkü bağlıdır.ya güçlü bir insan la evlenecek yada çok paralar sahibi olup güçlü çıkacak ordan .yoksa yokolup gider.inanıyorum fırsatı bulduğu an çıkacakdır o batak dan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!