'Bush, Ladin'in yakalanmasını istedi'

İngiliz The Sunday Times gazetesi, ABD Başkanı George Bush'un görev süresi dolmadan el Kaide lideri Usame bin Ladin'in yakalanması için özel emir verdiğini yazdı.

'Bush, Ladin'in yakalanmasını istedi'
'Bush, Ladin'in yakalanmasını istedi'
GİRİŞ 15.06.2008 15:57 GÜNCELLEME 15.06.2008 15:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazeteye göre, ABD Başkanı İngiliz özel timinden bu konuda son bir girişimde bulunmasını istedi.

Gazeteye açıklama yapan Amerikalı istihbarat yetkilsi, 'Eğer Bush Saddam Hüseyin'i öldürüp, Usame bin Ladin'i yakaladığını söyleyebilirse, arkasında daha güvenli bir dünya bıraktığı iddiasında bulunabilir' ifadelerini kullandı.

Habere göre, Pakistan hükümeti de El Kaide liderine karşı topraklarında böyle bir operasyon yapılmasını onayladı. Amerikan güçleri de bölgede büyük bir çatışma için hazırlık yapıyor.

BUSH'UN İNGİLTERE ZİYARETİNDE ANA KONU IRAK

George Bush, 'Başkan' sıfatıyla yaptığı son Avrupa ziyareti kapsamında bugün İngiltere'ye geliyor. Bush, Kraliçe Elizabeth'le görüşmesinin ardından Başbakan Gordon Brown'la da bir araya gelecek.

Bush'la yaptığı röportajı sayfalarına taşıyan Observer gazetesi, Amerikan Başkanı'nın Brown'u Irak'tan asker çekme konusunda uyardığını yazdı. Gazete, ABD Başkanı'nın İngiltere'nin asker çekme konusun aceleye getirmemesi gerektiğini vurguladı. İngiltere'nin Irak'ta kalan 4 bin 500 askerini de yıl sonuna kadar çekeceği yönündeki haberler medyaya yansımıştı.

YORUMLAR 2
  • yasargur 15 yıl önce Şikayet Et
    . şimdiye kadarki vermiş emirler şakaymış meğer.
    Cevapla
  • II. Kılıcarslan 15 yıl önce Şikayet Et
    HAVA ATMAYA NİYETLENMİŞ..!! :\")))))). * Mr.Bush\'un son kullanma tarihi çoktan gecmiştir.Dünya\'ya kusturduğu kanın hesabı Ladin denen sanal bir artistten değil,Bush ve yanındaki ayak takımından sorulmalıdır. Eski Sırp Lider Miloşeviç İnsan hakları mahkemesinde nasıl yargılandıysa ,Mr.Bush\'ta yargılanmalıdır. Irak\'ta kardesler arasını(ajanlarının uyduruğu intihar saldırısı numaralarıyla) bozup İç savaş\'a sebep vererek Yüzbinlerce çocuğun yetim kalması Dünya tarihinin en büyük insanlık suçudur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı