İstanbul'da vahşet! Anne ve yavru kediler öldürülmüş halde bulundu

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde anne kedi ile 3 yavrusu bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

İstanbul'da vahşet! Anne ve yavru kediler öldürülmüş halde bulundu
İstanbul'da vahşet! Anne ve yavru kediler öldürülmüş halde bulundu
GİRİŞ 27.04.2019 15:38 GÜNCELLEME 27.04.2019 15:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi Yeşil Bahçe Sokak'ta kedileri öldürülmüş halde bulan mahalle sakinleri, duruma tepki göstererek olayı polis ekiplerine bildirdi.

 

 

Olay yerine gelen ekipler, konuya ilişkin tutanak tutarak, yapanların yakalanması için çalışma başlattı.

Mahalle sakinlerinden Gülay Uzun, şunları söyledi:

"Saat 08.00'de sokağa geldiğimizde yavru kedilerin kaza sonucu bu hale gelebileceğini düşündük ama biraz ileride anne kedinin bıçaklanarak vahşi bir şekilde öldürüldükten sonra iç organlarının dışarı çıkarıldığını gördük. Emniyete haber verdik. Polis kısa sürede geldi ve olayla ilgili tutanak tuttu. Bunu yapan canilerin yakalanıp bir an önce adalete teslim edilmesini istiyoruz çünkü bunlar aramızda dolaşıyor. Burada çoluğumuz çocuğumuz var. Hayvanlara bunu yapanlar çocuklarımıza da yapabilir. Devlet büyüklerimizden artık bu konuyla ilgili yasanın bir an önce çıkarılmasını bekliyoruz."

 

 

YORUMLAR 9
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhamet et ki merhamet bulasın
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitede okurken bir çocuğun elinde bıçakla yaralı bir serçeyi kestiğine şahit olmuştum.Ben müdahale edene kadar hayvan öldü ama demem o ki bu ya bi çocuk işi yada bir canavar. Kesinlikle insan değil.
    Cevapla
  • İBRAHİM65 4 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Ömer (r.a.) ‘Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler.’ sözüyle bizim inancımızda insana verilen değerin yanı sıra diğer canlıların da kıymetiharbiyesini çok anlamlı ve vurgulu biçimde ortaya koymuştur. ama bu insanlık nereye gidiyor
    Cevapla
  • gözü dönmüşler 4 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vay vicdansızlar siz nasıl insanlarsınız sizde hiçmi merhamet yok bu hayvanların ahından nereye kaçacaksınız bu hayvanlar sizden hesap soramazlar fakat yerin gögün sahibi ADALET sahibi YÜCE RAHMAN bu hayvanların hesabını sizden soracak..
    Cevapla
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar bize rabbimizden emanet merhamet etmeyene merhamet edilmez artık bir an önce şu masum hayvancıklar için bir şeyler yapalım yoksa emanetin sahibi olan yüce allah bunun hesabını sorar insandan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...